Gratis medieovervågning i Danmark

Den norske it og kommunikationsvirksomhed Infostill etablerer sig i Danmark med et tilbud om en gratis personlig webcrawler til overvågning af danske medier.

På www.infostill.dk kan der oprettes gratis medieovervågning af danske mediers onlineudgaver. Gratisløsningen, Infostill Nyhedsagent, giver brugerne mulighed for at lave fem søgeagenter med et ubegrænset antal søgeord eller søgestrenge. Resultaterne bliver sendt direkte til brugerens email, så ofte det ønskes. Søgemaskinen søger i alle danske daglige medier, en lang række magasiner og portaler samt offentlige informationstjenester.

Infostill Nyhedsagent er såkaldt adware. Løsningen kan tilbydes gratis, fordi der kan forekomme diskrete annoncer i de mails brugerne modtager med nyheder fra deres søgninger. Løsningen har kørt i et halvt år i Norge med nu over 10.000 brugere.

”Vi ser frem til at komme i gang på det danske marked, og vise hvad vores software kan,” siger partner og daglig leder af Infostill Andreas Øwre.

Ingen ny Newsbooster
Newsbooster sagen fik for et par år siden det danske marked for nyhedscrawling til at gå helt i stå. Danske Dagblades Forening fik medhold ved Københavns Byret i, at der ikke måtte linkes dybt til medlemmernes websites. Det har Infostill taget til efterretning og linker kun til forsiden. Herfra kan brugeren selv finde teksten med sine søgeord. Til de resterende kilder vil der blive linket direkte.

Flere nye produkter introduceres
Infostill har udviklet avancerede søgemaskiner og tilhørende moduler siden 1997. Fokus har primært ligget på serverbaserede løsninger til store virksomheder, kalender og statistikmoduler. Disse løsninger vil også blive introduceret til det danske marked.

Om Infostill
Infostill AS er et software- og konsulenthus, som har specialiseret sig i udvikling af avancerede søgesystemer til indsamling, filtrering og videredistribuering af netbaseret information. Desuden tilbyder vi konsulenttjenester inden for design, kommunikation, udvikling og implementering af internetløsninger. Infostill er et norsk aktieselskab med hovedsæde i Oslo.

For yderligere oplysninger kontakt venligst
Hans Henrik Lichtenberg, Journalist: +45 21 77 79 21
Andreas Øwre, daglig leder: +47 22 20 66 99
Infostill A/S
Waldemar Thranes Gt 75 C
0175 Oslo
Norway
www.infostill.dk – www.infostill.no