Gratis pizza på TweakUp.dk

Der er gratis pizza fremover på hardware-portalen TweakUp.dk. Et samarbejde med pizza-kæden Evonax har gjort det muligt for TweakUp at kunne udlodde pizza hver dag til en besøgende på sitet – ganske gratis.

”Det er et helt perfekt samarbejde,” siger Jan Omel Nielsen fra TweakUp. ”Vores brugere tilbringer lang tid på TweakUp.dk med at læse om hardware. Undervejs bliver de naturligvis sultne, og vi ved, at vores besøgende spiser mange pizzaer, og ofte arbejder med hardware på tidspunkter, hvor andre spiser aftensmad. Derfor er vi glade for, at vi fremover kan give en pizza væk hver dag til vores brugere,” siger han.

Det er den snart landsdækkende pizza-kæde Evonax Pizza Delivery, som har taget initiativet til at udlodde daglige gratis pizzaer på TweakUp.dk.
”Vi har god erfaringer med at sælge pizzaer over Internettet, men vi tror på, at markedet for online-salg af fast-food kan blive meget større. Vores håb er derfor, at vi gennem samarbejdet med TweakUp.dk kan gøre endnu flere opmærksomme på, hvor nemt det er at bestille pizza over Internettet,” fortæller adm. direktør i Evonax Dennis R. Mortensen.

Det vil også være muligt at købe Evonax-pizzaer direkte fra TweakUp.dk og fra det nyhedsbrev, som bliver sendt ud til alle tilmeldte brugere.
”Faktisk bliver det muligt direkte fra nyhedsbrevet at bestille pizzaer, som bliver leveret ved døren kort tid efter,” siger Jan Omel Nielsen.
Alliancen mellem hardware-miljøet og pizzakæden kommer i første omgang til at køre til årets udgang, men begge parter er enige om, at det vil være interessant at kunne tilbyde TweakUp.dks gratis

Hvordan, pizzaerne bliver udloddet, er stadig en hemmelighed, men kig ind på sitet en af de kommende dage. Måske vinder du dagens pizza…

For yderlige informationer kontakt venligst:
Daglig leder Jan Omel Nielsen
TweakUp.dk
28801807
70250206
info@tweakup.dk
Njalsgade 21f
2300 KBH S