HOLDEM GENIUS – AVANCEREDE FUNKTIONER TIL AVANCEREDE SPILLERE

Den, som vil udvikle sit pokerspil, kan i dag få hjælp af flere forskellige programmer til at se odds og få råd. Nu lanceres den hidtil mest avancerede pokerkalkulator – Holdem Genius.

”Holdem Genius er værktøjet for pokerspillere, som allerede har nogen erfaring og nu forsøger at lære sig tex pot odds. Det er her, de rigtig professionelle kommer hjem med flere penge end den almindelige spiller. Et mere avanceret værktøj som dette efterspørges kraftigt på markedet, og med programmet kan spillerne få maksimalt udbytte af deres spil og få mere ud af hver time, de bruger foran computeren,” siger Daniel Eriksson, VD på Digitex AB, som har rettighederne til Holdem Genius.

Holdem Genius logger sig automatisk på alle de rum, spilleren spiller i, og kobler sig direkte på den plads, spilleren sidder på.

Genius integreres helt i rummet og er altså ikke noget ekstra program, man skal flytte med rundt.

Holdem Genius har flere interessante funktioner, som endnu ikke findes hos konkurrenterne. Ud over at have alle de funktioner, som de konkurrerende programmer har, viser Holdem Genius eksempelvis eksakte pot odds, samt hvilke hænder der slår spillerens hånd. Man kan også se ”immediate outs”. Holdem Genius integreres automatisk i spillerens brugerflade. Med de konkurrerende programmer må man starte og afslutte programmet manuelt for hvert nyt spillebord. Et andet interessant element er, at programmet kan specialtilpasses, fra spillestil til farve.

”Holdem Genius er uden tvivl den mest avancerede pokerkalkulator på markedet,” siger Daniel Eriksson.

Billede 1
Holdem Genius kan eksempelvis hjælpe den, der forsøger at lære sig pot odds.

Billede 2
Raise eller call? Måske bliver valget lettere med hjælp fra Holdem Genius.

Billede 3
Avancerede indstillinger