I-Consult tilbyder dig

En spændende stilling i et konsulenthus der er i vækst og emmer af positiv travlhed. Du vil blive en del af et engageret og dynamisk team og du vil få et selvstændigt, ansvarsfuldt job med mange alsidige og udfordrende arbejdsopgaver hver dag.

I-Consult er en arbejdsplads med et stærkt team af erfarne og kompetente kollegaer, som glæder sig til at få nye kollegaer, der kan bidrage til fortsat at skabe succes og langvarige kunde- og kandidatrelationer samt tage del i vores fælles værdier og kultur. Vi har et sundt og uformelt arbejdsmiljø, hvor vi bl.a. socialt har et par arrangementer om året.

Lidt om I-Consult
I-Consult er en dynamisk og ekspanderende rekrutteringsvirksomhed, etableret i 1998 med domicil i Århus. På nuværende tidspunkt er vi 4 konsulenter, en koordinator og en kontormedhjælper.

Vi skaber synlige resultater for vores kunder gennem rekruttering og udvælgelse af ledere, specialister og nøglemedarbejdere inden for vores kompetenceområder; Salg & Marketing, IT & Økonomi og Produktion & Teknik.
I de senere år har vi udbygget vores position yderligere, og etableret os som en partner, der samarbejder med mange forskellige typer virksomheder i Danmark. Vi er sparringspartner for ledere og HR-ansvarlige, og vores mål er at bidrage til målbare resultater, samt at tilføre vores kunder forretningsorienteret rekrutteringskompetence gennem fleksible og individuelle løsninger.

Læs mere om alle 3 stillinger på www.i-consult.dk