Integreret kort- og fakturasystem til offshore-virksomheder

En nyt fakturasystem gør det muligt at sende fakturaer online, så nemt som man sender en email. Løsningen integrerer både VISA-kort, en EU-bankkonto med onlineadgang samt et sæt avancerede features til fakturering. Scandicards Easy Invoice-pakke koster kun 99 USD.

Med Scandicards nye fakturasystem, Easy Invoice, bliver det nemt at sende en faktura. Med de seneste teknologiske muligheder har Scandicard sammensat en pakkeløsning for mindre virksomheder, og særligt offshore-firmaer, der arbejder internationalt og har brug for at fakturere over landegrænser. Pakkeløsningen inkluderer det bedste fra onlinebanking, faktureringssystemer og Paypal i én stærk løsning, som nu sætter alle i stand til at arbejde globalt for et meget beskedent beløb.

Fuld kontrol med tracking
De nye muligheder for fakturering inkluderer, at man som afsender har fuld kontrol med processen. Når man sender en faktura, modtager man efterfølgende en email eller sms, når fakturaen er modtaget og læst af kunden. Det kan lade sig gøre via avanceret email-tracking, og det betyder, at der mellem kunde og leverandør aldrig mere vil herske tvivl om, hvorvidt en faktura er fremsendt. Systemet giver også besked til ejeren, når en faktura er betalt.
For blot 99 USD får man både et fakturasystem, en EU-bankkonto samt et no-name VISA Electron debitkort. Scandicard har tidligere haft tilsvarende løsninger i porteføljen, men de har kostet flere hundrede USD og har ikke integreret kort, bank og fakturering. Derfor regner stifterne af Scandicard med, at den nye model vil kunne skaffe op mod 10.000 kunder i løbet af 2007.

Sikker og fleksibel fakturering
Fakturering med Easy Invoice konto er enkel – log på din konto, indtast din kundes data, email og beløb. Tryk send, og din kunde modtager din faktura få sekunder senere – vedkommende kan nu vælge at betale enten med kreditkort eller via bankoverførsel. Det er også muligt at sætte systemet til at sende fakturaer til bestemte kunder med faste mellemrum til for eksempel betaling af diverse abonnementer – helt automatisk. Når kunden betaler din faktura, sker det med høj 128 bit SSL-kryptering, som det kendes fra moderne netbanker. Betalingen vil kunne ses på din EU-konto kort tid efter, betalingen er gennemført, og du kan nu hæve via dit Scandicard i butikker og pengeautomater over hele verden eller overføre via dit nye netbank-interface. Det er muligt at benytte VISA Electron i flere end 12 mio. automater, butikker og onlineshops verden over. Din bankkonto, som følger med, er forsikret i følge gældende EU-regler.

For yderligere information kontakt venligst:

Scandi Card Solutions INC.
Suite 105, Silverside Road 3511
New Castle Country
Wilmington USA 19810
Telefon: +44 207 6124 334
Fax: +44 207 182 6755
info@scandicard.com