International marketingkoordinator

Attraktiv stilling i børnemøbelvirksomhed

FLEXA – en virksomhed i vækst
FLEXA er en 100% danskejet global virksomhed, som producerer sikre og fleksible børne- og ungdomsmøbler i højeste kvalitet. FLEXAs vision er at være det foretrukne mærke og den foretrukne partner inden for indretning af børneværelser verden over.

FLEXA er i vækst og arbejder konstant på at udvikle sin markedsposition på nøje udvalgte markeder. Produkterne afsættes af FLEXAs egen salgsorganisation til kæder, møbelhuse og uafhængige detailhandlere. Desuden afsættes produkterne gennem et netværk af franchise-butikker. Al produktion foregår på egne fabrikker i Danmark, Estland og Kina.

Du kan læse mere om virksomheden på www.flexa.dk.

Energisk marketingkoordinator søges
Virksomheden er i hastig udvikling og kræver igen nye kompetencer. Derfor søger FLEXA nu en marketingkoordinator, som får ansvaret for at omsætte strategi og taktik til operationelle handlinger.

Med reference til marketingchefen vil den nye marketingkoordinator i samarbejde med regionale salgschefer, retail managers og franchisetagere blive ansvarlig for udarbejdelse af PR-materiale, salgsmateriale, udvikling og igangsætning af lokale kampagner, messeaktiviteter m.v.

Din profil
Vi forestiller os, du er uddannet Markedsøkonom, Akademiøkonom eller lign. Alternativt tilsvarende niveau opnået gennem praktisk arbejde, kursusforløb etc. Vi forventer, at du minimum har to års erfaring fra en lignende stilling i en mellemstor eller større virksomhed eller en konsulentstilling på et bureau. Du har formentlig et godt praktisk kendskab til detailsalg.

Som person forventer vi, at du er energisk og besidder gode samarbejds- og kommunikationsevner. Deadlines, overblik og resultater er nøgleord, som du umiddelbart identificerer dig med. Det er desuden naturligt for dig at kommunikere på engelsk i både skrift og tale.

Som medarbejder hos FLEXA får du:
• Ansvar og kreative udfoldelsesmuligheder med alsidige arbejdsopgaver
• En spændende stilling i en internationalt orienteret virksomhed i positiv vækst
• Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
• En konkurrencedygtig lønpakke

Sådan søger du
Send venligst din ansøgning vedlagt CV til I-Consult på job@i-consult.dk eller pr. post til nedenstående adresse, så vi har den senest mandag den 30. januar 2006. Mærk ansøgningen
N-5044. Spørgsmål til stillingen kan rettes til konsulent Connie Nielsen eller Jens Peter Holm på telefon 87 39 11 22.