International marketingkoordinator

Stilling som marketingkonsulent i internationalt orienteret produktionsvirksomhed.

FLEXA – en virksomhed I vækst
FLEXA er en 100% danskejet global virksomhed, som producerer sikre og fleksible børne- og ungdomsmøbler i højeste kvalitet. FLEXAs vision er at være det foretrukne mærke og den foretrukne partner inden for indretning af børneværelser verden over.

FLEXA er i vækst og arbejder konstant på at udvikle sin markedsposition på nøje udvalgte markeder. Produkterne afsættes af FLEXAs egen salgsorganisation til kæder, møbelhuse og uafhængige detailhandlere. Desuden afsættes produkterne gennem et netværk af franchise-butikker. Al produktion foregår på egne fabrikker i Danmark, Estland og Kina.

Energisk marketingkoordinator søges
Salget er i hastig udvikling og kræver igen nye kompetencer. Derfor søge FLEXA nu en marketingkoordinator, som får ansvaret for at omsætte strategi og taktik til operationelle handlinger.

Med reference til marketingchefen vil den nye marketingkoordinator i samarbejde med regionale salgschefer, retail managers og franchisetagere blive ansvarlig for udarbejdelse af pr-materiale, salgsmateriale, udvikling og igangsætning lokale kampagner, messeaktiviteter mv.

Din profil
Du er 25 – 40 år. Cand. Merc., akademiøkonom eller lign. Alternativt tilsvarende niveau opnået gennem praktisk arbejde, kursusforløb etc. Vi forventer, at du minimum har to års erfaring fra en lignende stilling i en mellemstor eller større virksomhed eller en konsulentstilling på et bureau. Du har formentlig et godt praktisk kendskab til detailsalg.

Vi forventer også, at du er energisk og besidder gode samarbejds- og kommunikationsevner. Deadlines, overblik og resultater er nøgleord, som du umiddelbart identificerer dig med. Vi lægger også vægt på kreativitet og evne at holde mange bolde i luften samtidig. Det er naturligt for dig at kommunikere på engelsk i både skrift og tale. Tysk-kundskaber vil være en fordel, men er ikke et must.

Som medarbejder hos FLEXA får du:
• Ansvar og kreative udfoldelsesmuligheder med alsidige arbejdsopgaver
• En spændende stilling i en internationalt orienteret virksomhed i vækst
• Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
• En særdeles konkurrencedygtig lønpakke

Se flere oplysninger på www.flexa.dk.