International succes for dansk designet sækkestol

For et halvt år siden satte tre danske iværksættere sig for at producere en sækkestol i højeste kvalitet, med et godt design og med uovertruffen komfort. Det har givet resultater. SACK it findes nu i butikker i ind- og udland, og der er stor efterspørgsel efter den relancerede sækkestol. Nu er en Fashion og Outdoor-serie på vej, som for alvor skal bringe det komfortable møbel ind i hjem, haver og festivaller – i ind- og udland.

Sack it Sækkestol

Danske SACK it giver sækkestolen et comeback. Ved at fokusere på kvalitet, design og komfort er nye målgrupper blevet interesseret i sækkestolen. Sækkestolen er nemlig det ultimativt mest behagelige møbel at sidde i, og når det kombineres med design og kvalitet, er der lagt op til en succes.
”Vi kan se, at vores sækkestole nu sælges både på grund af komfort, kvalitet og design, og det skyldes vores helt bevidste satsning på at gøre møblet med den gode komfort til noget andet og mere end et festligt indslag,” fortæller Steffen Hørstrup fra SACK it.
Sækkestolene sælges nu i en række danske møbelbutikker, og produktet er gennemtestet – både i laboratoriet og hos forbrugerne. Efter lanceringen er SACK it sækkestolene også blevet et lille eksporteventyr. Forhandlere fra mange europæiske lande har vist interesse. I Norge går salget allerede strygende, og der søges nu efter en svensk distributør.

Dansk designet sækkestol

Nu indtager sækkestolen landet
Netop nu bliver SACK it’s koncept udvidet for at ramme de nye målgrupper til sækkestolen mere præcist. Kvaliteten i SACK it bliver pakket ind i lækkert, ny design. Til sommeren 2012 præsenteres en Fashion-serie med syv designs, som er skabt af den anerkendte franske designer Julian Soone. Disse sækkestole er udviklet til at kunne kombineres med designermøbler i skandinaviske hjem, og de adskiller sig markant fra de traditionelle beanbags i kraft af deres kvalitet, design og smarte features. Dertil kommer en Outdoor-serie bestående af fire farver. De er skabt i kraftigt polyester, med et fyld af giftfri mikrokugler, som i praksis kan tåle at stå udendørs året rundt i al slags vejr og bruges overalt – lige fra stranden, festivallen, på asfalten og haven. Samtidig er komforten uovertruffen, og det er blandt andet årsagen til at musikerne på årets Skanderborg Festival og Nibe Festival vil kunne sidde i dem backstage. På Grøn Koncert er SACK it sækkestole en del af restaurantområdet FoodSquares indretning. Her vil alle gæster få lejlighed til at prøve dem.

Ny feature gør komforten endnu bedre
Også komforten bliver udviklet. De nye SACK it sækkestole har en rem, som gør, at man nemt kan justere formen på stolen, uden at man skal rejse sig op. Alle der har prøvet en sækkestol kender til det, at man skal rejse sig og rette formen, men det er endegyldigt ovre nu, takket være den 8 cm brede rem, som både findes på Outdoor og Fashion sækkestolene.
”Successen har overrasket os. Vi vidste godt, at der var muligheder i at relancere sækkestolen, for komforten findes ikke tilsvarende i andre møbler. Det som overrasker os er at ingen tidligere har tænkt på at tage møblet seriøst ved at benytte gode materialer og professionelle designere,” siger Kristoffer B. Glerup fra SACK it. Han har blandt andet stået for kvaliteten, og har i den forbindelse testet et væld af materialer, inden det rette blev fundet.

For yderligere information kontakt venligst:

Steffen Hørstrup
31 75 03 00
Sack it
Nibevej 48
9200 Aalborg SV
Danmark