InterSystems åbner skandinavisk kontor

InterSystems, verdens hurtigst voksende databaseleverandør, har sat sig for at give de etablerede spillere på markedet kamp til stregen. InterSystems udvikler avancerede databaser, som i tests viser sig at være hurtigere og mere stabile end konkurrenternes, giganterne Microsoft, Oracle og IBM.

Der går for tiden langt tid mellem at amerikanske IT-virksomheder etablerer sig i Skandinavien. –Men InterSystems har både et marked og et produkt. Internsystems databaser er kendt fra en lang række brancher, hvor sikkerhed og stabilitet kommer i første række. Databasesystemet Caché fra InterSystems er eksempelvis den mest anvendte databaseløsning inden for sundhedssektoren verden over.

InterSystems er den hurtigst voksende databaseudvikler i verden. Ifølge GartnerGroup voksede InterSystems med hele 27 pct. mellem 2001 og 2002 – netop som branchen ellers oplevede en stor nedtur. Den hurtige ekspansion, som InterSystems står midt i, er resultat af snart et kvart århundredes udviklingsarbejde. Hastigheden i databaseløsningen Caché er helt oppe på over faktor fem af, hvad traditionelle relationsdatabaser kan præstere.

”Vi har hidtil være forholdsvis ukendte blandt menigmand, blandt andet fordi vi primært har fokuseret på at udvikle de bagvedliggende løsninger til udviklerne og softwarehuse. –Men efter, at vi har lanceret, databasen Caché, har vi fået så stor opmærksomhed, at vi har åbnet egne salgskontorer over det meste af kloden. Skandinavien er i den forbindelse et yderst interessant sted, her er mange virksomheder og den teknologiske udvikling i større virksomheder er gået stærkt,” siger Henrik Steen Madsen, der er ansvarlig for InterSystems Scandinavia.

Det skandinaviske kontor er placeret i Øresundsregionen fordi det er et af de største IT-vækstcentre i Europa. De ved at markedet er hårdt. Blandt andet fordi alle potentielle kunder allerede har en databaseløsning. ”Det kræver meget at skrotte en løsning, som har været dyr, og som man kender i virksomheden. Det giver os nogle hårde odds som nye på markedet, men takket være Cachés struktur kan den arbejde sammen med stort set alle eksisterende databaser og udviklingsværktøjer. Vores mulighed er at komme med på nye projekter i virksomhederne. Hvor krav til hastighed og integration til eksisterende systemer er store er vi pt. Måske det bedste produkt i markedet” fortæller Henrik Steen Madsen.

Med Caché opnår vores partnere hurtigere udvikling. Det skyldes at de fleste udviklingsværktøjer som .NET, Java, C++ er objektorienteret. Og med Caché kan man tilgå data direkte som både objekter og relationer. “Typisk ser vi at vores partnere spare ca 40% af udviklingstiden ved at udnytte Caché’s teknologi” siger Otto Medin, teknisk ansvarlig for InterSystems Scandinavien.

InterSystems adskiller sig som IT-virksomhed ved at have hele 25 års erfaring. Stifter og direktør, fysikeren og filosoffen, Terry Ragon, sidder stadig ved roret. Han er den personlige garant for kvalitet og simpel koder, der virker. Hans virksomhedsfilosofi om kvaliteten skal være i top, garanti for service 24 timer i døgnet og konkurrencedygtig priser har betydet, at flere end 4 mio. brugere arbejder med InterSystems databaser i 88 lande verden over.

InterSystems inviterer i løbet af efteråret til gratis seminarer i en række skandinavisk byer om databasen Caché og en fuld funktionsdygtig udviklingsversion kan hentes gratis på www.intersystems.dk

For yderligere information kontakt venligst:
Henrik Steen Madsen
InterSystems Scandinavia
Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup, Denmark
Email: henrik.madsen@intersystems.com
Mobile:+45 27 22 20 90
Office: + 45 36 94 44 75
Fax: +45 36 94 40 10

Caché – Make Applications Faster