InterSystems på listen over top fem databaseudbydere til Windows

Statistik viser, at CACHÉ er den hurtigst voksende database til Windows

InterSystems Corporation har netop offentliggjort, at en rapport fra Gartner Group har placeret InterSystems blandt top-fem databaseudbydere til Windows platformen.
InterSystems er den førende databaseudvikler inden for sundhedsvæsenet og spiller en stadigt større rolle i andre brancher. InterSystems udvikler og markedsfører den højtydende CACHÉ database. CACHÉ er optimeret til hurtig opbygning af webapplikationer med høj skalerbarhed

27 pct. vækst trods stagnerende branche
Gartner rapporten, ”2002 Database Management Systems Market Share,” påpeger, at databasemarkedet licenstegninger er faldet med 6 pct. og at flertallet af udbydere i 2002 enten oplevede negativ eller ingen vækst. Det står i skarp kontrast til, at Gartner-rapporten viser, at InterSystems indtægter på salg af licenser til Windows platformen steg med 27 pct.
”De tal viser, at InterSystems er den hurtigst voksende databaseudbyder til Windows,” siger Henrik Steen Madsen ansvarlig for InterSystems i Skandinavien.
”CACHÈ, der som det eneste produkt tilbyder muligheden for hurtigt at bygge high-performance applikationer med avanceret objektteknologi og SQL, er blevet modtaget med entusiasme af professionelle udviklere. Desuden giver CACHÈs kombination af high-performance og lav vedligeholdelse en lav total cost of ownership – et konkurrenceparameter, der tydeligvis har ledt os til vækst.”

Om InterSystems
InterSystems har hovedkvarter i Cambridge, Mass. InterSystems Corporation (www.intersystems.com) er en førende udbyder af databaser til webapplikationer med høj performance og lav vedligeholdelse. Der er flere end fire mio. brugere på verdensplan.
InterSystems flagskib er CACHÉ – en post-relational database, der som den eneste tilbyder tre integrerede adgangsløsninger: en robust object database, high-performance SQL og bred multidimensional adgang. CACHÈ muliggør hurtig udvikling af webapplikationer, ekstraordinær hurtig databehandling og real-time forespørgsler.
InterSystems er den førende databaseudbyder indenfor sundhedssektoren. CACHÉ bruges af de fleste laboratorier og hospitaler verden over, inklusiv de største laboratorier og hospitaler i Danmark og Sverige.
En gratis og fuld funktionel udgave uden tidsbegrænsning kan downloades eller bestilles på cd fra InterSystems website.

For yderligere information kontakt venligst:
Henrik Steen Madsen
InterSystems Scandinavia
Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup, Denmark
Email: henrik.madsen@intersystems.com
Mobile:+45 27 22 20 90
Office: + 45 36 94 44 75
Fax: +45 36 94 40 10