InterSystems vinder IDGs Computerworld Innovative Technology Award

Intersystems database, Caché, anerkendt for overlegen hastighed. IDGs Computerworld Innovative Technology Award er netop gået til InterSystems database Caché i katagorien for applikationsudvikling. Særligt var der i bedømmelsen fokus på Cachés RAD – Rapid Application Development.

Intersystems er den største databaseleverandør til sundhedssektoren og en betydelig spiller inden for andre industrisegmenter. Det skyldes databasens, Cachés, høje hastighed og dens muligheder for høj web-baseret skalering. Databasen er med IDGs pris endnu engang anerkendt som et banebrydende databaseprodukt, der slår de store kendte aktører med flere længder. IDGs pris er tildelt på baggrund af 350 adspurgte virksomheder. De blev bedt om at nominere en virksomhed, der præsterer grænsebrydende udvikling og tilbyder services, der fører til målbar profitabel maksimering for brugerne.

Blandt kriterierne var også evnen til i praksis at vise resultater blandt USA´s 1000 største virksomheder. –Både hvad angår service, problemknusning og fordele for kunderne.
”Årets pris til InterSystems er et bevis på at innovation lever i IT-industrien,” sagde chefredaktør for Computerworld Maryfran Johnson ved uddelingen og fortsatte:
”Det er ikke længere nok at blot konkurrere på ydelse. Industrien skal nu også have øje for store organisationers samlede behov, hvad angår IT. Vores læsere og redaktører mener, at årets vinder har bevist, at det kan lade sig gøre, og at der for alvor er udvikling i branchen.”

InterSystems har for nyligt åbnet et skandinavisk kontor i København. Henrik Steen Madsen siger:
”InterSystems har gennem 25 udviklet og leveret innovativ teknologi, der hjælper organisationer med at nå deres forretningsmæssige målsætninger. Derfor er vi nu meget glade for Computerworlds pris. Den beviser, at vi lever op til vores forpligtelse om at skabe værdi for vores kunder.”

Om InterSystems
InterSystems har hovedkvarter i Cambridge, Mass. InterSystems Corporation (www.intersystems.com) er en førende udbyder af databaser til webapplikationer med høj performance og lav vedligeholdelse. Der er flere end fire mio. brugere på verdensplan.
InterSystems flagskib er CACHÉ – en post-relational database, der som den eneste tilbyder tre integrerede adgangsløsninger: en robust object database, high-performance SQL og bred multidimensional adgang.
CACHÈ muliggør hurtig udvikling af webapplikationer, ekstraordinær hurtig databehandling og real-time forespørgsler. InterSystems er den førende databaseudbyder indenfor sundhedssektoren. CACHÉ bruges af de fleste laboratorier og hospitaler verden over, inklusiv USA’s 10 bedste hospitaler ifølge U.S. News og World Report.
En gratis og fuld funktionel udgave uden tidsbegrænsning kan downloades eller bestilles på cd fra InterSystems website.

For yderligere information kontakt venligst:
Henrik Steen Madsen
InterSystems Scandinavia
Tuborg Boulevard 12, 2900 Hellerup, Denmark
Email: henrik.madsen@intersystems.com
Mobile:+45 27 22 20 90
Office: + 45 36 94 44 75
Fax: +45 36 94 40 10