IP-telefoni bliver plug´n´play

Et nyt, dansk telefonselskab, OnFone, gør det nemt og billigt at skifte til IP-telefoni. For privatbrugere er der ca. 2.400 kr. at spare om året – og installation har aldrig været nemmere.

Snart kan den hidtil nemmeste IP-telefoniløsning på markedet købes over hele landet. Den består af en lille boks, som sættes til ADSL-linjen og forbindes til fastnet-telefonen, samt et abonnement. Når boksen er koblet på nettet, kan man ringe med det samme, også uden at tænde computeren. Med løsningen følger et nyt, permanent telefonnummer, og hvis man flytter boksen, følger telefonnummeret med, uanset hvor i verden man befinder sig. – Man kan naturligvis også beholde sit gamle telefonnummer.

Moden teknologi
OnFone har samlet sit koncept omkring de nyeste teknologier, der sikrer en klippestabil linje uden udfald og skratten, som de tidligere generationer af IP-telefoni led under.
”Med vores nye produktserie, som lanceres i slutningen af maj 2006, vil IP-telefoni for alvor blive et seriøst alternativ for almindelige mennesker. De løsninger, vi har set tidligere, har båret præg af, at teknologien ikke har været moden. Det har krævet viden om netværk og teknisk snilde for privatpersoner at opsætte IP-telefoni, men det laver OnFones plug’n’play-koncept radikalt om på,” siger Jess-Michael Jessen, salgsdirektør i OnFone.

Billig Plug’n’play telefoni
En af fordelene ved OnFone er, at man ikke behøver at have computeren tændt. Den medfølgende boks klarer det hele og bruger minimal båndbredde, så man med selv en lille ADSL-forbindelse ikke vil mærke, at der tales over linjen.
”Vi har beregnet, at den gennemsnitlige, danske forbruger med et fastnetabonnement vil kunne spare ca. 2.400 kr. om året ved at gå over til OnFone IP-telefoni,” lyder det fra OnFone, der tilbyder tre abonnementstyper:

OnFone GoEazy
29,- i abonnement – 10 øre til fastnet i DK,
99 øre til mobil i DK – 25 øre i opkaldsafgift

OnFone GoWild
69,- i abonnement – 0 øre til fastnet i DK,
99 øre til mobil i DK – 25 øre i opkaldsafgift

OnFone GoWorld
99,- i abonnement – 0 øre til fastnet i DK
99 øre til mobil i DK – 25 øre i opkaldsafgift
– inkl. 100 min. til udlandet.

Landsdækkende forhandlernet
OnFone lægger nu ud med aggressiv markedsføring i Danmark. Desuden vil løsningen blive markedsført specielt til udlandsdanskere i Spanien, som har stort behov for at telefonere og samtidig have et let tilgængeligt telefonnummer. Der er nu otte forhandlere i Spanien. Distribution af OnFones abonnementer og bokse foregår gennem landsdækkende kæder. Se mere på: www.onfone.dk

For yderligere information kontakt venligst:

OnFone
Jess-Michael Jessen
Rugvænget 16
2630 Taastrup
60210041
jmj@OnFone.dk
www.onfone.dk