IP-telefoni rykker over på WLAN med Aastras 312WLAN-telefon

Aastra lancerer nu sin nye 312WLAN – en innovativ telefon til virksomhedens eksisterende trådløse datainfrastruktur. Den nye telefon er kendetegnet ved adskillige, bekvemme funktioner og stor brugervenlighed.
WLAN-telefoni udmærker sig ved at benytte eksisterende, trådløse datanetværk. Det gør installationen af nye telefoner enkel, og med 312WLAN-telefonen fra Aastra bliver integrationen med den eksisterende IP-telefoni nemmere end nogensinde før. Det hele skyldes SIP-standarden, som på få år har formået at integrere al telefoni under én åben standard. 312WLAN-telefonen fra Aastra er designet til at udnytte alle SIP-standardens muligheder maksimalt, samtidig med at den tilbyder problemfri IP-telefoni over virksomhedens trådløse netværk.

312WLAN-telefon lukker hul i markedet
”Med vores nye WLAN-SIP-telefon understreger vi vores engagement i udviklingen af SIP-protokollernes spændvidde. Vi vil give vores kunder og samarbejdspartnere alle muligheder på hånden til at udnytte protokollernes fordele i den trådløse kommunikation. På den ene side understøtter vi SIP med vores nye Open Mobility-løsning DECToverIP® – mens vi på den anden side med 312-telefonen nu kan præsentere en SIP-telefon til WLAN,” udtaler Carsten Husted, der er salgsdirektør i Aastra Telecom Danmark A/S. – Der er med andre ord ikke længere nogen tekniske undskyldninger for ikke at gå over til trådløs IP-telefoni.


Photo credit: melodi2 from morguefile.com

Opsætning på MEM-kort
Af andre nyskabelser byder Aastras 312WLAN-telefon på MEM-hukommelseskort, der kan sammenlignes med et SIM-kort til mobiltelefoner. Kortet kan rumme op til 100 kontakter og personlige indstillinger som MAC-adresse – for at give den bedst mulige sikkerhed på netværket. I forbindelse med service faciliterer MEM-kortet en enkel udskiftning af enheder, så alle gemte data er tilgængelige – uden man behøver at forny registreringen.

Plug’n’play IP-telefoni
Det er hurtigt at tilføje 312WLAN til virksomhedens eksisterende WLAN- og IP-telefoni-netværk. 312WLAN-telefonen kan opfange netværks- og SIP-konfigurationsdata fra virksomhedens DHCP-servere – præcis som en bærbar PC henter IP-adresser fra et trådløst netværk. Derudover har Aastras 312WLAN-telefon mulighed for automatiske opdateringer af softwaren samt en række brugervenlige funktioner, der er direkte tilgængelige fra den 128 x 160 pixel store farveskærm. Med et genopladeligt Lithium-batteri har telefonen en standbytid på hele 70 timer og en taletid på 5 timer. Den har desuden alle de kendte funktioner fra moderne mobiltelefoner såsom: håndfri-funktion, headset-tilslutning og vibrations-alarm.

Aastra Telecom
Aastra Telecom er en international koncern med hovedsæde i Canada. Aastra er ledende inden for udvikling af telekommunikationsløsninger til alle typer virksomheder – såvel store som små. Løsningerne er innovative og integrerede og dækker alle virksomhedens kommunikationsbehov.Aastras løsninger optimerer og effektiviserer virksomhedens kommunikation ved at tilbyde kunderne en komplet serie af IP-baserede samt traditionelle kommunikations¬værktøjer – herunder telefoner, systemer og applikationer. De IP-baserede løsninger bygger på åbne standarder. For yderligere information om Aastra – besøg vores hjemmeside på www.aastra.com.