IT-direktør

– til markedsledende køkkenleverandør

Virksomheden
Vores kunde – som er Nordeuropas største køkkenproducent, har en årlig produktion på mere end 800.000 skabe. Virksomheden er repræsenteret i 12 lande, og salget gennemføres i en butikskæde på over 100 butikker. Salgssystemet beskæftiger i alt ca. 750 mennesker i Nordeuropa.
Virksomhedens produkter er kendt for kvalitet og løsninger, der er individuelle og af stor værdi for kundernes bolig. Der er tale om et solidt mærke, som er kendt i branchen og hos den nordeuropæiske befolkning. Kæden har været igennem en meget kraftig vækst og har fortsat vækst og udvikling som en naturlig del af målsætningen. I takt med denne vækst er det vigtigt for virksomheden også at kunne videreudvikle sine IT-systemer. Til daglig ledelse og overordnet styring af IT-afdelingen søges en erfaren IT-direktør til virksomhedens hovedkontor i den vestlige del af Jylland.

Dine udfordringer
Som IT-direktør vil du få det daglige ledelsesansvar for IT-afdelingen med fokus på udarbejdelse og vedligeholdelse af virksomhedens overordnede strategiplan, således at IT-systemerne er i samklang med forretningsstrukturen. Du vil få ansvar for udvikling, vedligeholdelse og implementering af butikssystemer samt for daglige IT-driftsopgaver for butikkerne og linjeorganisationen – herunder help-desk og support. Endvidere er du ansvarlig for det samlede IT-budget i samarbejde med linjeorganisationen og butikkerne – ligesom det er dig, der via regelmæssige opfølgningsmøder har overblik over IT-leverandører samt aftaler med disse. Du har ledelsesansvaret for relevante IT-projekter og er i stand til at tegne det samlede risikobillede for udviklingsprojekterne. Som IT-direktør bliver du medlem af direktionen og refererer til virksomhedens bestyrelse.

Virksomheden tilbyder dig
Som IT-direktør vil du få et omfattende ansvar for styring af en stor IT-afdeling i kraftig vækst. Du får vidtrækkende karrieremuligheder, såvel fagligt som personligt, blandt et team af kompetente medarbejdere og gode kolleger. Dertil kommer naturligvis en attraktiv gage samt pension efter forhandling.

Din profil
Du har sandsynligvis en kommerciel uddannelse på Cand.merc.- eller HD-niveau samt erfaring med personaleledelse og projektledelse fra en lignende stilling i en IT-afdeling. Det forventes desuden, at du har erfaring med systemudvikling og drift. Du er en vedholdende og handlekraftig person, og du formår at motivere og udvikle dine omgivelser. Du er en god og tillidsskabende repræsentant over for såvel forhandlere som leverandører.