Iværksættermesse – nu i Roskilde

Helt små og endnu ikke etablerede virksomheder får nu muligheden for at møde hinanden og en lang række rådgivere og serviceudbydere. Målet er at få iværksætterne ud og møde erhvervslivet, og det kan de under sloganet ”Hvad sagde jeg?” på deres helt egen messe til oktober.

Når Viceamtsborgmester Christian Wedell-Neergaard åbner Danmarks Iværksættermesse 2003 bliver det første gang iværksættermiljøet i Danmark får sin helt egen messe. Arrangørerne forventer, at der vil være iværksættere på begge sider af standene. En af de deltagende opstartsvirksomheder siger:
”Vi er med for at fortælle om, hvordan det er at starte virksomhed i Danmark. Der er utroligt mange mennesker, som står til rådighed med råd og gode ideer til iværksættere, og da jeg selv er iværksætter i en lille virksomhed vil jeg have noget at byde på,” lyder det fra Hans Greve Brandenborg, der deltager på stand med virksomheden Web’OTeket. Hans virksomhed har udover rådgivning også en række en tilbud til iværksættere. Det er typisk for de deltagende, at de på messen både vil dele af deres viden og komme med specielt gode tilbud til andre opstartere.

Blandt deltagerne er også repræsentanter fra Told og Skat, lokale erhvervsråd og virksomheder fra alle egne af landet.
Bertil K. Sall deltager på vegne af Hadsund Erhvervsråd, og han vil på messen fortælle om de mange muligheder, der er for at starte virksomhed i Hadsund-området. Eksempelvis er næsten 60 lokale erhvervsledere gået sammen om at tilbyde gratis rådgivning og risikovillig kapital, hvis man altså følger med til Hadsund.

Bag messen står to iværksættere Koordinator Claves Sander Jensen og Projektleder Rainer Sagulin Bay, og de forventer sig meget af arrangementet:
”Vi ser frem til at modtage de mange iværksættere og de mere garvede erhvervsfolk. Vi regner med at der kommer 10.000 til 15.000 gæster. For at få så mange iværksættere til som muligt har vi valgt at nystartede virksomheder kan slippe med halv pris for en stand,” siger Rainer, der også byder velkommen til freelancere, franchisetagere- og udbydere på messen.

Der er endnu få stande tilbage på messen. Kontakt messens sekretariat eller se www.hvad-sagde-jeg.dk for yderligere information.

Telefon 58 54 01 13
Biltelefon 20 77 16 35

e-mail : info@hvad-sagde-jeg.dk
Web : www.hvad-sagde-jeg.dk