Jubii Annoncør Nyt Ekstra – 2002

Til Jubii-annoncører og andre rare mennesker

Få sikret din JULEOMSÆTNING hos Jubii!
For at give vores modtagere af Jubii Annoncør Nyt mulighed for at udnytte, at der er kommet rigtig godt gang i e-handelen i Danmark, har vi valgt at tilbyde et par af vores mest solgte reklameformater med op til 82% i rabat.
Så vil du sikre din julehandel online såvel som offline – så læs blot videre :-)
Vi har valgt at sammensætte to annoncemuligheder, der både kan ramme bredt og med stor synlighed. Nemlig vores top-banner (468×60) på Run-Of-Site (ROS) og den meget populære “Shutter” på forsiden, der tilbydes i perioder af hele dage.
Top-banner (468×60), ROS:
Top-banneret er stadig vores mest populære annonceformat. Du har mulighed for at anvende billeder, animationer mv. (læs evt. om de tekniske muligheder her.) Ved at køre en kampagne på ROS, sikrer du dig, at nå ud til det brede publikum.
Shutter (rullegardin):
En Shutter på forsiden af Jubii er en af de mest synlige annonceeksponeringer til danske Internet-brugere. Shutteren er ikke kun populær blandt vores annoncører, men er også bredt accepteret af vores brugere, fordi den spiller på et element af nysgerrighed. På de seneste kampagner har brugerne i gennemsnit selv hevet reklamen frem 1,7 gange, foruden den enkelte gang, vi viser den. Hvor ellers kan man finde det? Shutteren tilbydes i perioder af hele dage, og på en gennemsnitlig hverdag er der ca. 300.000 unikke besøgende på forsiden af Jubii. (Læs evt. om de tekniske muligheder her.)

Målgruppe:
De 2,4 mio. unikke brugere, vi har på Jubii hver måned, er bredt sammensat og rammer i alle målgrupper. F.eks. er vores kønsfordeling 52,7 procent mænd og 47,3 kvinder. Du kan se flere detaljer om vores brugere her.

Tilbud:
Det er muligt at vælge og evt. sammensætte tilbud ud fra følgende:
Tilbudspriser: (Kampagnen skal være online SENEST den 20. december 2002)
468×80 banner, ROS
Eksponeringer: Pris: (ekskl. moms)
1 mio. 20.000,-
3 mio. 50.000,-
5 mio. 75.000,-
10 mio. 140.000,-

Blockbuster:
Periode: Pris: (ekskl. moms)
1 dag 20.000,-
3 dage 50.000,-
5 dage 75.000,-
10 dage 140.000,-

NB: Vi gør opmærksom på, at der er begrænset kapacitet, og vi kan således ikke garantere plads til alle.
Vil du booke, blevet nysgerrig eller høre mere om mulighederne for, at Jubii kan gøre netop DIN julekampagne til en succes – så kontakt Jubii på tlf. 3326 1984 og spørg efter salgsafdelingen, eller send os en mail på: salg@jubii.dk.
Med ønsket om en god jul og forventninger til at vi sammen kan slå alle hidtidige e-handels rekorder.

Jubii A/S
Lars Bo Jensen
Salgschef

Det med småt
Jubii Annoncør Nyt er gratis og udgives af Jubii A/S.
Spørgsmål, gode forslag, adresseændring og framelding ordnes her.
Priser, gamle numre af JAN, handelsbetingelser m.m finder du på Jubii Annoncør Site.
Det er tilladt at publicere dele af nyhedsbrevet i hvilket format det ønskes, så længe Jubii Annoncør Nyt nævnes som kilde.
Antal abonnenter: 4.700+. Hvis du vil annoncere i Jubii’s nyhedsbreve, så kontakt salgsafdelingen på 3326 1984 eller skriv til salg@jubii.dk
Ansvarshavende redaktør: Martin Thorborg