Julemandens værksted: Julemanden holder åbent værksted

Julemanden åbner sit værksted for børn og deres forældre. Over to søndage op til jul kan børn landet over besøge julemandens værksted og selv bygge gaver til hele familien. Det foregår i alle BAUHAUS byggevarehuse søndag 7. december og søndag 14. december fra klokken 11:00 til 14:00.

Der bliver bygget julegaver på højtryk i december, og det gælder også for børnene, som besøger BAUHAUS syvende og fjortende december. Her afholdes nemlig Julemandens Værksted – et årligt tilbagevendende arrangement, hvor børn ledsaget af voksne kan bygge deres egne julegaver. Det er meget forskelligt hvilke muligheder, der er for de kreative børn. Camilla Schmidt Rasmussen, der er salgskoordinator hos BAUHAUS siger:
”Det kan være alt fra juledekorationer til fuglehuse og glasmosaik, men det bliver enkle ting, som alle børn med lidt hjælp kan lave i løbet af dagen. Vi står til rådighed med værktøj og materialer – og det er naturligvis gratis for alle at deltage.”

Godter og fine gør-det-selv-gaver
Julemandens Værksted er efterhånden blevet en tradition hos BAUAUS, og mange af gæsterne kommer igen år efter år. Det forventes, at hver BAUHAUS-afdeling vil have et sted mellem 30 og 50 børn i sving med at lave julegaver begge dage. BAUHAUS serverer lidt julegodter og står for grundig instruktion i, hvordan julegaverne bygges. Det betyder, at alle de deltagende børn får en god oplevelse og med garanti en flot julegave med hjem, som vil gøre et familiemedlem glad juleaften.

Stor julekonkurrence for alle børn
”Børn er jo allerede mestre i gør-det-selv-gaver, og resultaterne bliver rigtig flotte, hvis vi hjælper dem lidt på vej. I Julemandens Værksted giver vi dem gode tips, fine materialer og værktøjer, og så lader vi dem selv bygge gaverne sammen med deres forældre,” siger Camilla Schmidt Rasmussen. Hun fortæller desuden, at de tidligere års arrangementer har været en stor succes – både for børn og forældre.
I år vil alle børn blive inviteret til at deltage i en julekonkurrence. Man skal blot udfylde en ønskeseddel og aflevere den til en medarbejder i BAUHAUS. Der vil blive trukket lod om gaver til en værdi er 10.000 kroner til tre vindere i hver butik. Julemandens Værksted er en del af BAUHAUS´ Kids Club-koncept. Alle medlemmer af Kids Club får en skriftlig invitation til arrangementet, men alle andre er naturligvis også velkomne til at deltage i Julemandens Værksted i BAUHAUS søndag 7. december og søndag 14. december fra klokken 11:00 til 14:00.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.300 medarbejdere i Danmark
• 14 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring. To varehuse under opførelse i Hillerød og Ishøj.