Jyske IT vikinger på togt i Norden

IT-servicevirksomheden ScanNet har iværksat adskillige udvidelser og opgraderer nu markant på salgssiden. Fokus ligger på væksten inden for IT-outsourcing til markedet for små- og mellemstore virksomheder i både Danmark og internationalt. Ny infrastruktur, ny salgsstyrke og stærke, gennemprøvede produkter skal gøre ScanNet til én af Nordens største inden for IT-outsourcing og webshops.

Markedet for IT-outsourcing boomer i disse år. ScanNet har som en af Danmarks førende IT-servicevirksomheder været førende i denne udvikling og tager nu en række nye skridt for at imødekomme markedets krav og for at ekspandere internationalt.
”ScanNet har hidtil opnået sin førende position på markedet uden fokus på eksternt salg. Markedet har drevet udviklingen, men nu vil vi satse stærkt på at opdyrke vores egne markeder,” fortæller ScanNets nyansatte salgs- og marketingdirektør, Keld Rørmose, der kommer fra en stilling som salgs- og marketingdirektør hos GLS Denmark A/S og tidligere fra A. P. Møller. Den kommende aggressive markedstilgang vil ScanNet sætte i værk ved at etablere et landsdækkende salgskorps samt opbygge egen afdeling på Sjælland. Samtidigt vil der bliver satset endnu mere på forhandlere, som ScanNet i dag har over hundrede af – ikke mindst forhandlere i udlandet. ScanNet har allerede fat i markeder som Sverige, Norge samt Frankrig og ekspansion i udlandet bliver det næste store skridt, lyder det fra Keld Rørmose.

Totalleverandør af IT-outsourcing
Administrerende direktør i ScanNet, Bo Fallesen, siger: ”Vi fokuserer direkte på at blive én af Nordens største og mest komplette udbydere af løsninger indenfor e-handel og IT -outsourcing. Vores ansættelse af Keld Rørmose som salgs- og marketingdirektør er startskuddet for en ny tid i ScanNet, hvor vi vil være meget mere udadvendte og proaktive på produkt og salgssiden. Flere ansættelser af lignende karakter vil følge i nærmeste tid.
– Vi har investeret utroligt mange timer i interne værktøjer, produktopdateringer og ikke mindst i den bedste medarbejderstab i Danmark. Vi har en solid platform med erfaring indenfor stort set alle grene af IT og med 2 datterselskaber som komplimenterer vores forretning, hvilket gør os til en unik og attraktiv spiller på IT scenen.
– De små og mellemstore virksomheder har sjældent kapacitet nok til at have egen IT-afdeling og derfor er efterspørgslen for Outsourcing, blevet større, selv i denne tid med international finanskrise. IT-outsourcing er en rigtig god forretning for vore kunder og erhvervslivet generelt, og det er der mange, der har fået øjnene op for, nu hvor der for alvor fokuseres på omkostningerne,” siger Bo Fallesen.

Infrastrukturen på plads
ScanNets ekspansion er understøttet af nye, omfattende investeringer i IT-infrastruktur. Virksomhedens nye topsikrede bygninger på 2500 m², der kan huse mere end 5000 servere, skal bære ScanNet gennem de næste års vækst. De nye bygninger sætter desuden ScanNet i stand til at tilbyde markedets bedste vilkår for co-lokation, hvor kunder har deres egne servere stående i ScanNets sikrede miljø. Se mere på www.scannet.dk
”Vi har hvert år haft en omsætningsfremgang på 25-35 procent. Det forventer vi vil fortsætte med vores nordiske ekspansion. Vi satser på, at ekspansionen skal foregå via organisk vækst, og eftersom vores driftsanlæg allerede nu er skaleret til et langt større kundegrundlag, vil der ikke være anlægsinvesteringer forbundet med markedsudvidelsen, fortæller Bo Fallesen.

For yderligere information kontakt venligst
ScanNet
Salgs- og marketingdirektør, CBA
Keld Rørmose
Direkte: 76 34 75 22
Mobil: 41 9 53 06
www.scannet.dk

Om ScanNet
ScanNet er en dansk IT-servicevirksomhed med fokus på Internettet. ScanNet har siden 1995 beskæftiget sig med Internet, drift og udvikling. Produktområderne omfatter i dag blandt andet kommerciel webhosting, serverhosting, domæneregistrering, shopping- systemer, betalingsløsninger, CMS-systemer, ERP-integration, databaseløsninger samt IT-outsourcing.

ScanNet har siden starten været i rivende udvikling og er i dag Danmarks største kommercielle webhotel og domæneudbyder med mere end 60.000 domæner registreret og hostet. ScanNet prioriterer service, stabilitet og effektiv support meget højt. Supportteamet er nøje sammensat, hvilket sikrer den kvalitet, som ScanNet er kendte for.
ScanNet Group består af de 3 selskaber A/S ScanNet, A/S ScanCommerce og ScanNet Business Solutions A/S, der netop er blevet godkendt som Gold Partner i ISV og MBS Navision. Det betyder, at ScanNet er anerkendt af Microsoft med kompetence i udvikling og markedsføring af pakkede softwareløsninger baseret på Microsofts teknologier.