Køb og salg: Anbudsformedlingen.se vender tilbudssøgningen på hovedet

I stedet for at forbrugeren skal præsentere sin opgave for flere leverandører, eksempelvis håndværkere, så kan man på Anbudsformedlingen.se blot nøjes med at skrive et enkelt udkast og lade leverandørerne komme til en. Princippet kendes fra offentlige udbud, og den fremgangsmåde er nu tilgængelig for forbrugerne.

Uanset om du skal have lagt gulvtæpper eller have bygget en ny carport, er der hjælp af hente på Anbudsformedlingen.se. Alle kan nu gratis oprette opgaver og få tilbud fra lokale håndværkere på sitet, der de seneste måneder er blevet en stor succes i hele Sverige.

Boom i byggeriet giver muligheder

”Markedet for er meget stort for et site som dette i Sverige. De offentlige støtteordninger, som ROT-avdraget, har sat gang i byggeriet – og ikke mindst i privates behov for at indhente tilbud fra virksomheder har sat gang i Anbudsformedlingen.se. Mange er ikke vant til at bede om tilbud og derfor er Anbudsformedlingen.se en oplagt mulighed for at komme i gang – hurtigt, nemt og gratis,” siger Hans Madsen, der er stifter og ejer af sitet. Han peger på, at det er unikt at sitet er gratis for alle at benytte, og derfor forventer han antallet af brugere vil fortsætte med at stige.

”Anbudsformedlingen.se fungerer præcist som offentligt udbud, men her kan alle være med. Udbudskonceptet bliver så at sige med internettets hjælp bragt ud til forbrugerne,” siger Hans Madsen.

Enkelt og gratis for alle parter

Det er samtidigt meget enkelt at benytte Anbudsformedlingen.se for både privatpersoner og virksomheder – og det vil altid være helt gratis for begge parter, lyder det fra Hans Madsen. Sitet er således et virtuelt mødested for private og virksomheder, hvor det er kundens behov der står i højsædet. Samtidig tilbyder Anbudsformedlingen.se en lang række hjælpemidler for sitets brugere. Der er således links til skabeloner for aftaler mellem udbydere af opgaver og virksomheder, links til lovgivning og gode råd til, hvordan man undersøger virksomheden.

Positive tilbagemeldinger

I marts deltog Hans Madsen på en større byggemesse med Anbudsformedlingen.se, og her var alle tilbagemeldinger meget positive. Succesen for Anbudsformedlingen.se i Sverige betyder, at sitet netop nu er på vej i de andre nordiske lande. Hans Madsen mener, at det vil skabe en yderligere synergi og mulighed for samarbejde på tværs af landegrænserne.

Se mere på www.anbudsformedlingen.se

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Hans Madsen

+46 705-95 43 98

hans@anbudsformedlingen.se