Kapitalindsprøjtning til TweakUp.dk

Det førende danske hardwaresite www.TweakUp.dk har netop modtaget en større investering fra erhvervsmanden Christian von Scholten. Midlerne skal bruges til at gøre sitet endnu mere serviceorienteret, brugervenligt og udvide antallet af artikler, tests og trin-for-trin guides.

Kapitalindsprøjtningen giver nye muligheder for at udvikle konceptet, og et gennemgribende re-design er derfor på trapperne.

”Vi foretog en brugerundersøgelse i begyndelsen af 2002. Det viste sig, at vores brugere ikke er interesseret i at betale for udbygningen af et mere professionelt site. Derfor måtte vi søge andre muligheder. Takket være kapitalindsprøjtningen får vores brugere nu en langt bedre service, og det er stadig er gratis,” siger redaktør og webmaster af TweakUp, Kim Christensen. De mange tusinde brugere, der har hentet drivers til deres computere, har tynget på båndbredden, og det har været dyrt for TweakUp, men med investeringen kan adgangen til drivers og tests sikres for forbrugerne. Men nu er hosting sikret, lyder det fra TweakUp, takket være det nye kapitalgrundlag.

Udover de mange nye tiltag vil der nu også være mulighed for at fastansætte en redaktør på TweakUp. Desuden er der lavet aftale med et internationalt bannernetværk, der tager sig af reklamerne på sitet, og der vil være mulighed for flere samarbejder, der kan udvikle TweakUp-konceptet.
”TweakUp.dk er en 100 pct. uvildig tjeneste. Det har også været vores krav, at en fuldstændig redaktionel frihed skulle være forudsætning for vores samarbejde,” siger Kim Christensen.

Christian von Scholten, der har investeret i TweakUp som privatperson, er helt enig:
”Min force ligger i det virksomhedsmæssige, og jeg er kun interesseret i at være med til at opbygge en sund fokus-portal,” siger han.
TweakUp blev oprettet i 2000 og har siden udviklet sig til at være et af de største skandinaviske site for test af hardware. Desuden er sitet et af de største danske sites for download af drivere og et af de mest besøgte communities for hardware.

For yderlige informationer kontakt venligst:
Daglig leder Jan Nielsen
TweakUp
28801807
70250206
info@tweakup.dk
Njalsgade 21f
2300 KBH S