Kom til Women’s Club med boligstylist Tina Andersen i BAUHAUS

Når BAUHAUS i november afholder Women’s Club arrangementer over hele landet bliver det med boligstylisten Tina Andersen. Hun er ekspert i cool og kreative ideer til hjemmet og julen, og hun er kendt for at være skabe medrivende arrangementer.

Womens Club er BAUHAUS’ gør-det-selv-klub for kvinder i alle aldre. Det er gratis at deltage i arrangementerne, som finder sted i BAUHAUS 14 byggevarehuse. Der er nu flere end 3.000 kvindelige medlemmer i Women’s Club, som fire gange om året mødes for at prøve kræfter med mere eller mindre avancerede gør-det-selv teknikker og projekter. Det er BAUHAUS, som står bag Women’s Club og ofte er det BAUHAUS’ medarbejder, der er værter ved arrangementerne. Andre gange hentes eksperter ind for at inspirere. Det gælder eksempelvis ved det kommende jule-arrangement, hvor boligstylisten Tina Andersen besøger Womens Club og viser tips til, hvordan man selv kan skabe utraditionelle juleudsmykninger og dekorationer.

Overvældende tilslutning
”Vi har været overvældede over den tilslutning, der har været til vores Women’s Club aftener. Nogle gange har der været op mod 140 kvinder i til arrangementer om så vidt forskellige emner som opsætning af fliser, gulvlægning, inspiration til haven eller brug af håndværktøj. Samtidig er det nogle utroligt hyggelige aftener, hvor kvinder for alvor kan folde sig ud som gør-det-selv-folk og stille de spørgsmål, som de måske går og gemmer på i hverdagen,” siger Camilla Schmidt Rasmussen, der er salgskoordinator hos BAUHAUS.

BAUHAUS kun åbent for kvinder
Medlemmerne i Women’s Club er kvinder i alle aldre. En del er singler og mange kommer med veninder eller andre i familien. Efter aften-arrangementer er der for en kort periode åbent i BAUHAUS – kun for medlemmerne af Womens Club.
Det er som altid gratis at deltage, og der vil blive budt på en forfriskning, men der er desværre kun et begrænset antal pladser. Tilmelding kan ske i dit lokale BAUHAUS byggevarehus.

Arrangementerne varer fra klokken 18:30 til 20:30 og finder sted:

Man. 03. nov. Taastrup
Tirs. 04. nov. Glostrup
Ons. 05. nov. Holbæk
Tors. 06. nov. Næstved
Man. 10. nov. Aalborg
Tirs. 11. nov. Esbjerg
Ons. 12. nov. Viby
Tors. 13. nov. Tilst
Man. 17. nov. Odense
Tirs. 18. nov. Kolding
Ons. 19. nov. Hjørring
Man. 24. nov. Vejle
Tirs. 25. nov. Herning
Ons. 26. nov. Randers

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.300 medarbejdere i Danmark
• 14 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring. To varehuse under opførelse i Hillerød og Ishøj.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506