Lær at bruge krukker kreativt i BAUHAUS

Kom til en sjov, anderledes og lærerig aften hos BAUHAUS iog lær om kunsten at arrangere krukker til haven, terrassen og altanen. Der er åbent for alle interesserede, men det er primært kvindernes aften, når BAUHAUS og boligstylisten Tina Andersen åbner dørene og holder oplæg om krukkernes verden.

Krukker er en af årets store trends. De kan bruges overalt og giver på kort tid karakter og hygge til hjemmet og haven. Derfor er brug af krukker tema for næste arrangement i BAUHAUS’ Womens Club, der finder sted i BAUHAUS. Det er boligstylisten Tina Andersen, der står for foredrag og fremvisning af tidens trends.

Foredrag om årstidens trends
”Vi skal se på hvilke tendenser, farver og materialer, der er oppe i tiden netop nu. Jeg vil vise en række eksempler på kreativ brug af materialer som udgåede trærødder, brosten og meget andet. En ting som er gennemgående netop nu, er, at man skal være personlig og skille sig ud fra mængden, det vil jeg vise forskellige eksempler på, hvordan man selv kan komme i gang med,” fortæller Tina Andersen.
Efter foredraget og demonstrationerne vil Tina Andersen stå til rådighed for spørgsmål om alt fra potter til boligindretning.

Gå på shopping om aftenen
”Det er altid nogle meget hyggelige og velbesøgte aftener med en rigtig god stemning. Fokus er på hyggen og det praktiske, og det er vores oplevelse, at folk går derfra med en masse god inspiration,” siger Camilla Schmidt Rasmussen, der er salgskoordinator hos BAUHAUS.
Medlemmerne i Women’s Club er kvinder i alle aldre. En del er singler, og mange kommer med veninder eller andre i familien. Efter aften-arrangementer er der for en kort periode åbent i BAUHAUS – kun for aftenens deltagere. Her kan man blandt andet shoppe i et af landets største udvalg potter og tilbehør.

Gratis at deltage
Det er som altid gratis at deltage, men der er desværre kun et begrænset antal pladser. Tilmelding kan ske i BAUHAUS eller på www.bauhaus.dk. Arrangementet varer fra klokken 18:30 til 20:30. Arrangementet finder sted d. DATO i BAUHAUS i LOKATION. Alle er velkomne, man behøver ikke være medlem af BAUHAUS Womens Club.

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.600 medarbejdere i Danmark
• 15 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring, Hillerød. Yderligere et varehus er under opførelse i Ishøj.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506