LEC udvider for 30 mio.

Nye bygninger for 30 mio. kr. skal løse Landbrugets EDB-Centers pladsproblemer i en tid med markant fremgang. Domicilet skal give plads til 100 nye medarbejdere i flere dele af virksomheden fordelt på 25 kontorer. Det 2500 kvadratmeter store hus skal forbinde to eksisterende bygninger og dermed være den sidste af 5 knopskydninger, som LEC har foretaget på grunden i løbet af de seneste 20 år i Risskov ved Århus.
LEC har 650 ansatte i Risskov og afdelinger i både København og Indien. En omsætning på 795 mio. kr. og et overskud før skat på 27 mio. kr. i 1997 har sat yderligere skub i byggeplanerne.
Bruno Bidmann, der er ejendomsdirektør i LEC, mener dog, at den nye bygning kun kan klare pladsproblemerne i de næste 10 år: “Til den tid har vi plads til endnu en bygning af samme størrelse, men derefter er det slut, og vi må se os om efter et andet sted at være. Vi kan ikke udvide mere indenfor disse rammer, men nybyggeriet passer os godt til den tid. Vi arbejder meget i grupper og har brug for et lyst og uformelt miljø.” siger han. Projektet er blevet udvalgt blandt tre forslag fra arkitektfirmaer i Århus, hvor kriterierne har været plads og lys.
Den nye bygning er tegnet af Århus Arkitekterne og netop godkendt af byrådet i Århus.