Lederkursus med fokus på trivsel og bundlinje

Et nyt ledelseskursus kombinerer de bløde værdier med de seneste teorier som LEAN og Six Sigma. Bag kursusrækken står erfarne undervisere, som har årelang erfaring som ledere på topposter danske virksomheder.

At arbejde med mennesker og sætte mål for sin virksomhed går hånd-i-hånd, når erfarne undervisere fra Coach2Mangagement udbyder en ny kursusrække under titlen: ”De bløde værdier og de rå værktøjer”.
”Vi kalder det en kombination mellem ´de rå værktøjer og de bløde værdier´, fordi vi mener, at disse ting ikke kan skilles ad. Denne fremgangsmåde sikrer, at man hverken glemmer medarbejderne eller virksomhedens mål, og det er efter vores erfaring en kobling, der mangler i mange udbudte lederkurser,” siger Tina A. Vejle, der er indehaver af Coach2Management. Lederkurserne hos Coah2Management er opbygget i moduler, der varer i tre til fire dage. Det aktuelle kursus ”De bløde værdier og de rå værktøjer” forløber over tre til fire dage, men det er også muligt at tilrette et skræddersyet kursus efter egne ønsker og behov.Resultatorienteret tilgang til ledelse og coaching

”Vores tilgang til ledelse er anderledes, fordi vi selv har en praktisk erfaring med ledelsesarbejde på topniveau. Det vil sige, at vi kender til hele spektret af problemstillinger, som ledere står i i hverdagen. Vi ser ofte, at faglige dygtige personer bliver indsat på lederposter – uden at have hverken de menneskelige kompetencer eller – ligeså vigtigt – værktøjerne i orden. Derfor bliver lederjobbet ofte op ad bakken – både for lederen og for personalet. Det vil vi gøre noget ved,” fortæller Tina A. Vejle.
Kurset giver ligeledes de deltagende ledere en gennemgang af en række ledelsesværktøjer, der har bevist sit værd i praksis.

Udgangspunkt i aktuelle cases
Ved at servere en bred palette får deltagerne mulighed for selv at kombinere de ledelsesinstrumenter, der passer bedst i netop vedkommendes virksomhed. Derfor bevæger kurset sig i spændingsfeltet mellem coaching, LEAN, Six Sigma, psykisk arbejdsmiljø og en række andre velkendte discipliner, som er væsentlige at kende til for ledere i moderne virksomheder. Kurset vil tage udgangspunkt både i aktuelle cases, teoribøger samt både underviseres og deltagernes samlede erfaring.
Kurserne er praktisk orienterede, og underviserne er yderst kompetente på hvert deres fagområde, dertil kommer, at de har ledelseserfaring, både indenfor coaching og LEAN-implementering.
Se mere på www.coach2management.dk

For yderligere kommentarer kontakt venligst:
Tina A. Vejle
COACH2MANAGEMENT
Indehaver Tina A. Vejle
Vesterhøjsvej 13
8700 Horsens
Mobil: +45 6160 2179
E-mail: tina@coach2management.dk