London MP35

London MP35 er bil-stereoen for den seriøse bil- og musikentusiast. Den velkendte Blaupunkt-kvalitet kommer nu i et moderne design, der er spækket med avancerede og lettilgængelige features. Farvedisplay, mp3-spiller, kraftig forstærker og personlig velkomsttekst på displayet er blandt meget mere standard i London MP35.

London MP35 er skabt til eftermontering i biler, hvor standardanlægget ikke lever op til ejerens forventninger om design, styrke og lydkvalitet. Med London MP35 fra Blaupunkt får du det hele samt en vifte af nye muligheder.

London MP35 er udstyret med et cd-drev med anti-stød-hukommelse, der både afspiller almindelige cd´ere og mp3-filer på cd-rom (cd-r og cd-rw). Drevet kan afvikle alle typer mp3-filer med variabel bithastighed mellem 32 og 320 kbit/sek., uden at det går ud over kvaliteten af den afspillede musik. Derudover kan London MP35 spille musik via Apples iPod-afspiller gennem et separat interface. På den måde kan du tage hele din musiksamling med på farten og nyde den i bedste kvalitet uden at skulle brænde cd´ere.

Med det store VarioColour display med 4.096 farver er det nemt at finde rundt i store mængder musik. Mapper og filnavne vises med op til 64 tegn, og ID3-tags i mp3-filer vises med op til 128 tegn. Søgning og betjening foregår via det rødt belyste tastatur, som intuitivt guider dig frem til den ønskede funktion.

Forstærkeren i London MP35 leverer hele 4 x 45 Watt, og der er pre-amp-udgang til ekstern forstærker. De mange muligheder for at indstille lyden omfatter equalizer, faste lydindstillinger, X-Bass og kildespecifik lydindstilling.

Topfeatures i London MP35

• Mp3-drev med anti-stød-hukommelse
• Aftageligt betjeningspanel
• VarioColour (4.096 farver, kan indstilles)
• DOT-display
• 1 Aux-indgang
• 4-kanals pre-amp-udgang (2 V)
• Forberedt til telefon-/navigationstaleguide
• iPod-kompatibel via separat interface
• Variabel velkomst- og afslutningstekst

London MP35 kan kommunikere med mange eksterne enheder. Eksempelvis kan cd-boks tilsluttes, Aux-indgangen sikrer, at der kan gengives musik fra andre afspillere, og dertil kommer fjernbetjening – enten som ratmonteret eller løs enhed. London MP35 kan naturligvis også kobles til mobiltelefonen, så anlægget dæmpes, når telefonen ringer.

London MP35 er i butikkerne fra maj 2005.