Lyd- og lysteknologi nu i Danmark

Mind Machines er nu kommet til Danmark. Teknologien gør det muligt at ændre på brugerens hjernebølger, som dermed opnår ændrede bevidsthedstilstande. Mind Machines bruges i stor stil i USA af både folk der har stress, spirituelt søgende og personer, der ønsker at lære bogligt stof hurtigt.

En Mind Machine består af et par briller med farvede lysdioder, et sæt hovedtelefoner og en central enhed der styrer påvirkningerne.

Det er påvist, at hjernens frekvenser ”følger med” påvirkninger fra lyd og lys i bestemte frekvenser. Normalt har en vågen person en overvejende andel af Beta-bølger i hjernen, som ligger i frekvensområdet 13-20. Jo højere tallet er, jo mere stresset vil personen typisk også være. Mind machine teknologien gør det muligt at guide brugeren ned på de mere lavfrekvente niveauer i løbet af kort tid. Bevidsthedstilstande, som erfarne mediterende har brugt årevis på at opnå, kan læres i løbet af ganske få uger ved hjælp af mind machines.

De nye mind machines, der nu kan købes i Danmark, er udformet som en walkman. Det er muligt at koble mind machine til en computer og udvikle sine egne ”sessions” ved hjælp af det medfølgende software – og man kan dele sessions med andre via Internettet. Mind machines kan også styres direkte via computer eller biofeedback-enheder.

En session varer fra 10 minutter til en time og kan sammensættes efter behov af brugeren selv.

Proteus Mind Machine har indbygget 50 sessioner, og der er plads til 150 flere i den indbyggede flash-ram. Proteus har også indbygget dekoder til Audiostrobe-musik, der er en musik-cd med et indbygget lysspor. Når cd´en afspilles vil diodebrillerne afspille et tilsvarende lysspor, så musik og lys smelter sammen til én fantastisk flot oplevelse. Der følger en Audiostrobe cd med topmodellen Proteus.

Mind Machines er helt ufarlige at benytte, dog skal folk med epilepsi konsultere læge inden brug.

Mindmachines og tilhørende udstyr forhandles i Danmark af www.Brainvibe.dk

For yderligere informationer kontakt venligst:

www.Brainvibe.dk
+45 86 76 06 01
+45 21 77 79 21
info@brainvibe.dk
Anebjergvej 10 – 8600 Silkeborg
Kattesundet 12 A, 1.tv – 1458 KBH K Denmark