Lydpuden dulmer stress og smerter

Den dansk-udviklede lydpude er blevet en stor succes inden for en lang række behandlingsområder, særligt behandling af søvnløshed og depression. Nu bliver den også brugt af raske til afstresning og til fokusering i forbindelse med eksempelvis sportspræstationer.

En lydpude er en hovedpude med stereohøjttalere i. Puden kan tilsluttes en hvilken som helst musikafspiller, men skal puden bruges til afslapning anbefales særlige cd´ere, som indeholder lydspor af eksempelvis havets brusen. Lydpudens afstressende og regenererende effekt er dokumenteret i mange forsøg.
Lydpuden er udviklet af Steve Ritzau, der selv lider af tinnitus. Sygdommen havde invalideret ham, men hans egen opfindelse har nu gjort ham i stand til at leve et normalt liv med egen virksomhed.

Lydpude

Lydpuden sparer sovemedicin og lykkepiller
”Først og fremmest har lydpuden betydet, at jeg har været i stand til at få min nattesøvn. Det har medført, at jeg kunne arbejde og fungere som alle andre mennesker. – Og det er præcis det samme, vi nu hører fra brugere over hele landet,” siger Steve Ritzau. 3 ud af 4 puder distribueres via det offentlige til patienter:
”Den typiske årsag til, at sundhedsvæsenet bevilger lydpuden til patienter, er den stigende brug af sovemedicin og lykkepiller. I mange tilfælde kan medicin helt erstattes af lydpudens blide toner,” fortæller opfinder og ejer af lydpuder.dk, Steve Ritzau.

En helt naturlig behandlingsform
”Der er ikke noget hokus pokus ved metoden. Når vi har det skidt på den ene eller anden måde, søger vi instinktivt efter naturens ro. Det kan være stranden, en tur i skoven eller måske hygge omkring ildstedet. De lyde er mange, moderne mennesker kun sjældent i kontakt med, men lydpuden gør det muligt på en nem og bekvem måde at forbinde sig til naturens velgørende soundtrack,” fortæller Steve, der også forhandler et bredt udvalg af cd´ere med naturlyde og afslapningsmusik på www.lydpuder.dk.

Professionelle sportsfolk sover med lydpuden
Ud over at hjælpe folk med psykiske og fysiske lidelser kan lydpuden være af stor gavn for personer, der står over for at skulle yde en ekstra indsats. Steve har netop indledt et samarbejde, hvor lydpuden er blevet testet af professionelle atleter op til stævner. Lydpuden kan også benyttes i forbindelse med fokustræning op til eksempelvis eksamener.

Lydpuden fås i 6 forskellige varianter. Én er specialdesignet til tandlægebrug, én til børn og en tredje er designet specielt til mennesker, der lider af tinnitus.

Se mere om lydpuder og deres effekt på www.lydpuder.dk

For yderligere oplysninger kontakt venligst:
Steve Ritzau
Lydpuder
Gl. Røsnæsvej 47 B
4400 Kalundborg
Tlf.: 4037 4471
ritzau@lydpuder.dk
www.lydpuder.dk