Målrettet annoncering binder bryllupsbranchen sammen

På bryllup.dk indgår bryllupsplanlæggere og virksomheder i en ny form for interaktion. Når en bruger af sitet skriver indkøbslister til sit bryllup, kan vedkommende vælge at modtage tilbud, som præcist matcher budget, geografi og tidspunkt. Det er ekstremt målrettet markedsføring, og brugerne er vilde med det.

Op mod 100 kommende brudepar opretter sig hver dag som brugere på bryllup.dk for at benytte de avancerede onlineværktøjer til bryllupsplanlægning. En ny feature kobler indkøbslister direkte sammen med leverandører, og dét giver helt nye muligheder for både brudepar og forhandlere.

Præcist match mellem ønsker og tilbud
Vælger en bruger på bryllup.dk at indtaste eksempelvis ’bryllupsfotografering’ i sit budget, ryger der automatisk en mail videre til de bryllupsfotografer, som bor i området og kan levere fotos i et prisleje, der svarer til det fastsatte budget. I mailen står der, hvem den potentielle kunde er, hvordan budgettet ser ud, hvornår brylluppet skal stå, og hvornår vedkommende ønsker at blive kontaktet. Systemet inkluderer allerede nu en lang række produkter og serviceydelser – lige fra vielsesringe og tøj til teltleje og mad.

Dækker et hul i branchen
”I førte omgang var vi meget forsigtige med annonceringsmodulet. Vi var bange for at komme til at støde vores brugere fra os ved at foreslå dem, at de kunne modtage målrettede tilbud. – Men langt flere, end vi havde forestillet os, benytter muligheden,” siger Kenneth Lund fra bryllup.dk.
Han mener, at det nye samspil mellem forbrugere og annoncører dækker et hul i bryllupsbranchen, fordi det i netop denne branche er vanskeligt for virksomhederne at finde frem til kunderne:
”Man kan ikke bare tage fat i telefonbogen og henvende sig til folk, der snart skal giftes. Bryllupper er enestående begivenheder i folks liv. Med vores specialiserede site får man som virksomhed en unik adgang til data om mulige kunder – og det er vel at mærke kunder, som selv har markeret, at de ønsker at blive kontaktet,” fortæller Kenneth Lund.

Gratis at bruge – for alle
En anden fordel ved matchningen mellem branchen og køberne er, at priserne bliver gennemsigtige, fordi alle virksomheder kan byde ind på en given opgave. Det gør det nemt for kunderne at få overblik og vælge den rigtige vare til den rigtige pris. – Og det er særligt vigtigt i et marked, hvor køberne måske kun er på indkøb én gang i deres liv.
”Ved at opstille en række kriterier opnår vi et meget præcist match mellem købere og sælgere, og det giver fordele for begge parter,” siger Kenneth Lund. Han understreger, at match-servicen er gratis for eksisterende annoncører på bryllup.dk. Se mere på www.bryllup.dk

For yderligere information kontakt venligst:
Bryllup.dk Wedding Tools
Bryllupsekspert Kenneth Lund
31 16 15 15
Havrebakken 18
7100 Vejle