Microsoft blåstempler CapaSystems

Det danske softwarehus CapaSystems A/S er netop blevet globalt krediteret som samarbejdspartner til Microsoft.

”Vi har være certificerede samarbejdspartnere med Microsoft i over fem år nu, og det har givet os mange fordele. Nu har vi så nået næste skridt i form af kreditering for Microsoft ISV/Software Solutions Competency. Det betyder, at vores produkt CapaInstaller® Package Creator er blevet testet og fungerer upåklageligt i windowsmiljøer,” siger Jan Rungholm, der er business development manager i CapaSystems.

Jan Rungholm mener, at krediteringen vil skabe en yderligere tryghed hos de større organisationer omkring CapaSystems software.
”Vores kunder har nu en garanti for at vores applikationer fungerer lige så godt i windowsmiljøer, som Microsofts egenudviklede applikationer.”

Blandt andre har LEGO og DONG valgt at benytte CapaInstaller® Package Creator under Microsofts SMS (System Management Server)

Microsofts krediteringen af CapaSystems er konkret sket på baggrund af certificeringen af applikationen CapaInstaller® Package Creator, der har gennemgået og succesfuldt bestået 3 platform test i form af Windows Client, SQL Server og Managed Code. CapaInstaller® Package Creator er en del af den omfattende programpakke CapaSystems Suite.

Krediteringen markerer et stærkere partnerskab mellem Microsoft og CapaSystems og vil udmønte sig i et tættere samarbejde i forbindelse med udvikling og markedsføring af CapaInstaller® Software. Eksempelvis kan CapaSystems nu bruge logoet ”Microsoft Certified Partner – ISV Software Solutions” i markedsføringen.
Det betragtes som Microsofts blåstempling af CapaInstaller Package Creator og bekræfter de muligheder, der ligger i at anvende Package Creator i forbindelse med Microsoft løsninger.

Tonny Rønnow, der er ISV Partner Manager hos Microsoft, siger:
“Det er meget få virksomheder i verden, der har opnået ISV-certificering indenfor system management. At CapaSystems nu har opnået det er glædeligt for deres løsning underbygger og giver yderligere værdi til Microsofts SMS.”

For yderligere information kontakt venligst

CapaSystems A/S,
Krøyer Kielbergs Vej 3, 1. th.
DK-8660 Skanderborg,
Phone +45 7010 7055
www.CapaSystems.com
www.CapaInstaller.com