Næste generation lysskilte i Danmark

Spar 90 pct. strøm, få jævn lysfordeling og markedets tyndeste lysskilte. Det nu muligt med den næste generation af lysstofrør. De produceres af Bentzon Neon og kan nu leveres i Danmark.

At skabe opmærksomhed med lys er så gammel som ilden. Lys skaber opmærksomhed og netop derfor vælger så mange virksomheder at oplyse deres logo og navne på gader og offentlige steder. Navnet er virksomhedens sjæl og den rette udformning og belysning kan være med til at bakke virksomhedens identitet og image op. Det er grundtanken bag næste generation og lysskilte fra Bentzon Neon

Konstant udvikling har ført et væld af muligheder med neon og lysdioder og senest er LPFLEX kommet på markedet. Teknologien tillader ekstremt tynde skilte med helt præcis og knivskarp lysfordeling. Der kan nu produceres skilte som ikke er tykkere end 3 cm. Det er en fordel på smalle steder som korridorer og ved ophængning i tæt bebyggede områder. En anden fordel er, at LPFLEX bruger markant mindre strøm end de traditionelle neonskilte. Faktisk helt ned til en tiendedel.

Det var en af årsagerne til at Arbejdernes Landsbank valgte at benytte LPFLEX. Arkitekt Sten Nielsen fra Arbejdernes Landsbank siger:
”Vi havde længe ledt efter smalle skilte til vores facader. LPFLEX er ideelt, fordi skiltene kan laves både smalle og i små størrelser, der passer til enhver placering.”
Arbejdernes Landsbank har fået skilte der oplyser hvert enkelt bogstav for sig inklusiv oplyst logo.

LPFLEX kan udformes præcist efter ønske, både som bagbelyste bogstaver, lysende bogstaver og i flerfarvede specialmodeller.
Bentzon Neon har en række standardmodeller, men i praksis er alt muligt.

Skiltene kan benyttes både ude og inde, og de har en forventet levetid på 20 år. Bentzon Neon tager sig af alt fra design, så din virksomheds navn kommer til at fremstå præcis som på brevpapiret, til montage og efterfølgende service og vedligehold. Det forudgående analysearbejde løser Bentzon Neon også i nært samarbejde med din virksomhed.

For yderligere information kontakt venligst:

LPFLEX
Bentzon Neon
Dalager 14
2605 Brøndby
www.Bentzon-neon.dk