Gasgrill: Nordmændene er vilde med gasgrill

Gasgrill er blevet det store hit i Norge. Væk er osen og den lange opvarmningstid – i stedet er de flotte udekøkkener med indbygget gasgrill ved at vinde indpas som afløseren til den populære kuglegrill.

Gennem de seneste år er grill blevet mere og mere populært. Det har sat gang i udviklingen og importen af tilbehør til de stadigt mere avancerede grill. Hos BAUHAUS mærkes interessen, og her forhandles nogle af de større modeller af gasgrill.

Store amerikanske gas-grill hitter
”Forbrugerne går helt klart efter gasgrill i år, og de er særligt interesserede i de store modeller som eksempelvis den amerikanske Nexgrill,” siger Dan Holm, som er daglig leder for BAUHAUS Norge. Han mener, at det er den ”ægte” amerikanske grillsmag, der tiltrækker forbrugerne, men andre faktorer spiller også ind.Mange fordele ved at en gasgrill

Der er nemlig mange fordele ved en gasgrill; Rengøring er nem, der er ingen aske og sod, som man kender det fra den klassiske kulgrill. Dernæst er varmen der øjeblikkeligt: hvor man tidligere med en kulgrill skulle vente længe og varmens styrke var usikker, er gasgrillens varme helt præcis og konstant. Mange forbrugere sværger også til gasgrillen, fordi den er nem at justere varmen på – det er simpelthen lettere at lave mad på en gasgrill, og risikoen for brændte bøffer minimeres.

Gasgrill i alle prisklasser

Den typiske gasgrill koster i størrelsesordnen 5.000 kroner, og det betaler de norske forbrugere gerne. De fleste, som køber en gasgrill, har tidligere købt grill og har derfor en god fornemmelse for hvilke funktioner, der skal være i den nye drømmegrill.
”For 5.000 kroner får man en gasgrill i mellemklassen, og det er dem, vi sælger flest af netop nu til andengangskøberne, men vi har dem i alle prisklasser,” fortæller Dan Holm. Han påpeger, at den store interesse for grill har betydet, at priserne er dalet de seneste år samtidig med, at kvaliteten er blevet bedre.
Der er stadig godt salg i andre grilltyper hos BAUHAUS. Kuglegrillen er stadig et stort hit, og der er et stigende salg i ekstraudstyr, lyder det fra BAUHAUS, der har Norges største udvalg af grill og tilbehør.

For yterligere informasjon vennligst kontakt:

Daglig leder Dan Holm
BAUHAUS Liertoppen
Gjellebekkveien 1
3420 Lierskogen
Tlf. +47 66 84 03 00

Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
Tlf. +45 87 45 05 00

Fakta om BAUHAUS
• Sveitsisk eid konsern, etablert i Norge 2007
• Åpnet første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Representert i 15 land og driver mer enn 220 byggevarehus
• Ca. 200 medarbeidere i Norge