Nu åbner Danmarks største byggevarehus

BAUHAUS i Holbæk er nu blevet Danmarks største byggevarehus. Med over 15.000 kvadratmeter, ny drive-in trælast og flere end 60.000 forskellige varer er BAUHAUS i Holbæk landets største varehus. Det fejres med en relancering, der også byder på nye varegrupper, et kæmpe nyåbnet havecenter og meget mere.

Når BAUHAUS Holbæk åbner torsdag uge 41, så venter der kunderne en helt ny oplevelse. Byggevarehuset er nemlig blevet udvidet og moderniseret, og når dørene slås op bliver det til Danmarks største byggevarehus. Her er blandt andet drive-in trælast, spritnyt havecenter, nye varegrupper og udvidede åbningstider.

Helt nye varegrupper
Med relanceringen følger ikke blot et udvidet sortiment i hele butikken. Helt nye varegrupper ser også dagens lys i BAUHAUS. Eksempelvis bliver det nu muligt at købe bådudstyr i BAUHAUS:
”Vi er glade for at være den første BAUHAUS i Danmark med bådudstyr. Vi ved at mange bådejere ofte handler i BAUHAUS, og de kan nu spare turen til specialbutikkerne efter bådudstyr, når de alligevel provianterer her,” siger BAUHAUS´ varehuschef i Holbæk, Preben Buchard.
”Alle varegrupper har fået en overhaling. Vi har det princip, at man ikke skal gå forgæves, og vi vil meget gerne have flere forskellige versioner af den samme vare. Det betyder, at vi har Danmarks største udvalg på langt over 60.000 forskellige varer,” siger varehuschefen. ‘

Havecenter i Holbæk
Udover nye varegrupper bliver der introduceret havecenter i BAUHAUS Holbæk. Det bliver også et af de største i BAUHAUS-kæden. For at få logistikken til at hænge sammen med den forventede stigning i antallet af kunder er der etableret nye ind- og udgang. Man vil fremover komme ud samme sted, som man kommer ind.
”Vi har lavet forbedringer alle steder. Jeg er sikker på, at vores kunder vil opleve, at det er nemmere at finde deres ønskede varer, fordi vores opdeling nu er mere intuitiv. Samtidig bliver det, trods vores voksende mængder varer, hurtigere at handle i BAUHAUS,” lyder det fra Preben Buchard.
Til at håndtere det stigende antal kunder og den øgede varemængde, skal der i løbet af efteråret ansættes omkring ti nye medarbejdere. Dermed kommer den samlede stab op på over 110 medarbejdere.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst
gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.600 medarbejdere i Danmark
• 16 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring, Hillerød og Ishøj.