Ny danskudviklet bruneserviet

Den nye danske bruneserviet, EasySun, er blevet en stor succes over hele landet.

EasySun er udviklet af Pedersen Medical i samarbejde Vello Scandinavia A/S. Målet var at udvikle en billigere bruneserviet med bedre bruneegenskaber, god duft og helt uden bivirkninger og farlige stoffer. Det er ifølge Vello, lykkedes, og efterspørgslen er allerede stor hos frisører og Matas butikker landet over. Det skyldes både de lave pris, og at EasySun effektivt giver en meget ensartet naturlig farve – helt uden streger.

Et par timer efter huden er tørret over med bruneservietten, bliver den jævnt gylden, og effekten varer i ca. 4 dage. Servietterne er doserede til at dække ansigt, hænder, skuldre og hals. Ønsker man at brune hele kroppen, kan man bruge en eller flere ekstra servietter. EasySun er produceret under streng mikrobiologisk kontrol og er velegnet til alle hudtyper – selv den helt blege vinterhud.
De små servietter fylder meget lidt, og er nemme at have med til fest, træning eller rejse.

Matas har nu selvbrunerservietterne fra Vello fordelt over butikkerne i hele landet, og det er blandt andet, fordi Matas netop er ved at udfase alle varer, der indeholder hormonforstyrrende stoffer. Tidligere indeholdt alle bruneservietter de såkaldte parabener, som er et udbredt konserveringsmiddel til kosmetik, men EasySun er det første produkt af sin art, der hverken indeholder parabener eller andre skadelige stoffer overhovedet. Derfor er EasySun heller ikke testet på dyr.

Matas har allerede fjernet parabener fra produkter til børn, og nu er turen kommet til voksenprodukterne – bakket op af blandt andet Danmarks Aktive Forbrugere og EU, der ventes at indføre forbud mod de farligste.

EasySun kan købes i Matas og hos en lang række udvalgte frisører til en introduktionspris på kun 10 kr. Pakker med 10 servietter føres også.

For yderligere oplysninger kontakt venligst:

Vello Scandinavia A/S
Ortenvej 60 – DK-6800 Varde
Tlf. +45 75 21 11 10 – Fax: +45 76 95 11 00
E-mail: vello@vello.dk – Web: www.vello.dk