Ny, eksklusiv chokolade-service

Chokolade er godt, mere chokolade er bedre, og ikke at have nogen chokolade i huset er for mange – især kvinder – et mareridt. Men hjælpen er på vej. Hos fynske ChantBou Chocolates kan man nu abonnere på chokolade, så det hjemlige reservoir løbende bliver fyldt op. Hver måned får man et bredt udvalg af Europas fineste, fyldte chokolader leveret til døren – og udvalget ændres løbende, så man hele tiden kan følge med i de nyeste chokolade-trends.

Hvorfor kun abonnere på aviser og økologiske grøntsager, når man kan få noget så livsnødvendigt som delikate chokolader fra Europas førende chokoladehuse? Med et abonnement på ChantBou Chokolates modtager man hver måned et håndplukket sortiment af chokolade fra de bedste belgiske og schweiziske producenter. Den udsøgte chokolade leveres i pakninger på 24 eller 36 styks, og man kan vælge mellem et miks af hvid, lys og mørk chokolade, et sortiment med udelukkende mørk chokolade eller et rent trøffelsortiment fra en lille, familieejet virksomhed i Belgien, som er dedikeret til trøffelproduktion.

chokolade service

 

”Søde drømme”
De eksklusive chokolader leveres første gang i en æske, som er skabt til at beskytte chokoladen mod direkte sollys og varme. Æsken er dansk produceret og smukt designet, så den altid er klar til at blive sat på bordet, også når man får gæster på besøg. Samtidig er den formstabil og miljøvenlig – æsken er beregnet til genbrug, så man efter første levering hver måned modtager nye, spændende chokolader til at sætte ned i sin permanente ChantBou-æske. Man kan få æsken sortlakeret eller i wengétræ, og det er endvidere muligt at få den med en medaljon i 24 karats guld, hvor man kan indgravere en tekst – men man kan også vælge en mere prisbevidst, stofovertrukket udgave.

Gavekalender holder styr på mærkedage
Med en gavekalender kan man dele sin lidenskab for chokolade med sine nærmeste – og samtidig slippe for at gå at huske på at få købt en gave i tide. På ChantBou Chokolates hjemmeside opretter man sin personlige gavekalender og indtaster navne på veninder, familiemedlemmer mv. Så vælger man, hvilken gaveæske man vil give dem og hvornår – eventuelt med en indgraveret hilsen. ChantBou sørger for at udsende chokoladegaven på det rigtige tidspunkt, vedlagt et kort, og man betaler først, når den sendes.

Chokoladeabonnement og gavekalender er ikke kun for private, også virksomheder kan abonnere og have eksklusiv chokolade i mødelokalet og til firmagaver – med indgraveret firmanavn. Se mere på www.chantbou.com.

For yderligere information kontakt venligst:

Per ChantBou
40 21 12 41
per@chantbou.com

ChantBou
Brobæklunden 121
Højby
5260 Odense S