Ny generation af Blaupunkts auto-navigation

Blaupunkt præsenterer nu næste generation af Personal Navigation Assistants (PNA) i nye varianter og med helt nye faciliteter. Sortimentet omfatter tre enheder: den prisvenlige TravelPilot Lucca i sort samt de to sølvgrå modeller, Lucca MP3 og Lucca MP3 Edition.

TravelPilot Lucca er en bærbar navigationsenhed, som fastsættes på instrumentbrættet eller simpelthen på frontruden – og som i test får meget fine anmeldelser for praktisk brug og betjeningsvenlighed.
Betjening og håndtering er forbedret, og enhederne er forsynet med yderligere beslag, der gør det endnu lettere at installere dem korrekt i bilen. Med de to topmodeller kan man nu også navigere rundt i næsten hele Europa uden problemer. Bilister, der værdsætter fleksibel brug, får her alle ønsker opfyldt.

Enkel betjening med integreret GPS
Enheden betjenes let og intuitivt via Touchscreen, og det er hurtigt at komme i gang, for alle data og kort er allerede installeret. Den grafiske visning er optimeret med større betjeningsfelter, der yderligere forbedrer oversigten. Entydige kørselsvejledninger samt visning i 2D og 3D sikrer den høje nytteværdi, som gang på gang forbindes med Blaupunkt-navigation.

• Med Blaupunkt Lucca kan du navigere over hele Europa
• 2D- og 3D-visning giver optimal oversigt
• Enkel håndtering og betjening sikrer komforten

Endvidere er rejsepiloten velegnet som perfekt vejviser for det sidste stykke til fods, f.eks. fra parkeringshuset til målet på gågaden i centrum. Til TravelPilot Lucca medfølger også den velrenommerede Merian Scout rejseguide, som er en POI (Point Of Interest) service, der kan foreslå hoteller, restauranter, diskoteker og andre interessante rejsemål.

Nye muligheder med billede og lyd
De to modeller, TravelPilot Lucca MP3 og Lucca MP3 Edition, kan samtidig med visningen af den ønskede rute afspille MP3-/WMA-musik-filer fra et SD-kort. Man kan også få vist billeder i JPEG-format på skærmen. TravelPilot Lucca MP3 Edition har som standard en Smart Cradle, som er en specialudviklet holder med integrerede stik. Dette gør det endnu nemmere at sætte den korrekt fast i bilen, samtidig med at den enkelt kan forbindes med en autoradio. På den måde kan bilens eget højttalersystem benyttes til kørselsvejledningerne. Desuden modtages aktuelle TMC-meldinger (Traffic Message Channel) fra Blaupunkts autoradioer med TMC-out – det gør det muligt at navigere uden om kødannelser.

Den mobile navigation fra Blaupunkt er velegnet til brug i alle slags biler. De nye features samt den enkle installation og håndtering sikrer en ukompliceret og komfortabel navigation i trafikken – til enhver tid.

Pressekontakt

Bent Holm Jr.
+45 44 89 83 70
bent.holm@dk.bosch.com

www.blaupunkt.dk

Blaupunkt er en virksomhed i Boschgruppen og er en betydelig producent på internationalt plan af auto-navigationssystemer, autoradioer, autohøjttalere og autoantenner. Blaupunkt har hovedsæde i Hildesheim samt filialer i Portugal, Ungarn, Tunis og Malaysia. Virksomheden havde i regnskabsåret 2005 en omsætning på mere end 1,4 mia. euro og beskæftiger ca. 9.000 medarbejdere på verdensplan.

Bosch-koncernens ejerstruktur sikrer økonomisk uafhængighed og forretningsmæssig frihed. Den giver virksomheden mulighed for at foretage betydelige investeringer for at sikre fremtiden og leve op til et socialt ansvar i grundlæggerens ånd. 92 % af kapitalandelene i Robert Bosch GmbH ejes af stiftelsen Robert Bosch Stiftung. Virksomhedens industrielle aktiviteter og ejerfunktioner varetages af Robert Bosch Industrietreuhand KG. For yderligere information se www.bosch.com