Ny generation af navigationsanlæg – mere sikkerhed mindre stress

Dynamisk navigation er fremtidens autonavigation. Køer, uheld, lukkede veje og meget andet kan sætte traditionelle navigationsanlæg skakmat, men Blaupunkts nyeste TravelPilot-serier har løst disse problemer og giver dig samtidig en enestående sikkerhed og komfort på vejen.

Med et navigationsanlæg i bilen fra Blaupunkt er du altid på rette vej. Kombination af mange forskellige teknologier sikrer en præcis navigation, der blandt andet tager højde for uventede faktorer i trafikken. Navigatøren er konstant ved din side og du kan koncentrere dig om at betjene vognen i stedet for kortet og bekymre dig over, hvornår du er fremme. Med en TravelPilot ved du præcist, hvornår du er fremme, hvilke afkørsler, der skal tages, og hvor langt der er igen. Det betyder en mere rolig kørsel og mindre stress undervejs. Alle navigationsanlæg er af samme størrelse som en normal bilradio og har indbygget HI-FI radio- og cd-afspiller. Det letter indbygningen i bilen.

Bag den enkle brugerflade og den venlige stemme fra TravelPilot gemmer der sig en banebrydende kombination af teknologier, som konstant arbejder for at få dig frem til målet.

Data fra præcisionskort på CD-ROM og andre kilder samles i TravelPilots computer. Konstant sammenholdes datakilderne med målet og en tydelig stemme guider dig gennem trafikken, så du når dit mål uden stress og i god tid.
Hvor GPS-enheder traditionelt har en præcision på 10 meter, kan TravelPilot serien bestemme din position med tre meters nøjagtighed. Det er en fordel i byer, hvor vejene ligger tæt. –Du vil aldrig mere behøve at spejde efter navneskilte på gaderne eller være i tvivl om hvor der skal drejes.

Radiomeldingerne er kernen i Blaupunkts dynamiske navigation. Flere landsdækkende radiostationer giver dig muligheden for at modtage trafikmeldingerne. Tjenesten hedder TMC, Traffic Message Channel, og er en gratis service, som TravelPilot kan benytte til at korrigere din rute, såfremt der skulle opstå forhindringer forude. Det gælder både køer, risiko for køer, langsom trafik. Desuden reagerer systemet på lukkede veje og broer samt uheld. Det hele foregår fuldautomatisk. Bare tryk på navigationsradioen, vælg dit mål og du er fremme ad hurtigste og sikreste rute.

For yderligere information kontakt venligst
Trade Marketing Manager Cecilie Låhne
Robert Bosch A/S
Telegrafvej 1
DK-2750 Ballerup
Tlf.: +45 44 89 83 68
Fax: +45 44 89 86 44
Cecilie.lahne@dk.bosch.com