Ny generation af robotstøvsugere

Den nye koreanske kvalitetsstøvsugerrobot Iclebo er kommet med op til 240 minutters rengørings tid og med den nye brede børste (21 cm) og kraftige sugeevne (30/70W) og lave støjniveau (60dB) kan der opsamles 0,6 liters støv, der opsuges igennem det yderst effektive 3-delte støvfilter, så selv de mindste mikropartikler opsamles så efter få ugers brug, vil man hurtigt få et meget støvfrit hjem.

Den kommer frem, hvor selv den mest atletiske rengøringskone må give tabt. Den har fuldstændigt styr på, hvor den har været og hvor i huset, den er, og den kan arbejde, når den ikke forstyrrer nogen. Iclebo er en ny robotstøvsuger, der er fyldt med gennemtestet og sikker elektronik, samt driftsikre kugle-lejer i alle vitale dele. Elektronikken styrer den hurtigt og effektivt gennem husets rum. Den kan programmeres til at køre sine rutinemæssige ture, når det passer ejeren bedst. Det kan ske via en fjernbetjening, som også kan styre iclebo direkte, hvis der skulle opstå et akut behov for støvsugning. Det betyder, at iclebo kan fungere som husets eneste daglige støvsuger. Dog ikke til sofaens hynder eller til trappen, men til gengæld klarer den snildt bagagerummet i bilen.

Programmerbar støvsugning
Programmeringen kan også tage højde for særlige behov. Eksempelvis kan det være en fordel at støvsuge langs kanter oftere end midten af et rum, eller man kan vælge om iclebo skal køre i cirkler, zigzag eller i et tilfældigt mønster.
For hurtigt vedligehold er iclebo forsynet med et ét-klik-system til fjernelse af støvboks og batteri. Det miljørigtige og effektive batteri holder Iclebo kørende i op til to timer og opladningen varer blot to timer.
Selve rengøringen foregår ved en effektiv kombination af lyddæmpet støvsugning og en børste, der frigør snavs, dybt i tæppeluven, fugen og trægulvssamlinger og pga. dens meget kraftige sugeevne undgås den støv ophvirvling, som kendetegner de andre robotter på markedet. Fordi Iclebo kun er 10 cm høj, kan den komme ind under selv meget lave møbler.

Bliver en del af familien
”Efter få dage får man samme forhold til den, som opvaskemaskinen, hvor man jo nødigt finder den gamle opvaskebørste frem, og man kan slet ikke forstå, at støvsugning tidligere skulle være så besværlig. Den bliver en del af familien, og mange giver den ligefrem et navn – ligesom et kæledyr,” fortæller importøren af iclebo, Heikki Christoffersen fra virksomheden Omtech Electro A/S
Iclebo er en meget kompakt maskine, der kræver minimalt vedligehold og vejer under fire kilo. Sikkerheden er i top takket være en række infrarøde sensorer, der sikrer at iclebo ikke kører ud over trapper, og den stopper øjeblikkeligt, hvis den bliver løftet op.
Find forhandler og se mere om iclebo på www.omtech.dk

For yderligere information kontakt venligst:

Heikki Christoffersen
+45 21 71 09 00
+45 46 42 02 04
info@omtech.dk
OmTech Electro A/S
Darup Mosevej 3
4000 Roskilde

www.omtech.dk