Ny generation af trådløst Internet

Internet alle steder. Alt er muligt for Butler Networks, som kan installere højhastigheds Internet overalt hvor der er en uhindret lige linie i landskabet.

Hvorfor bruge kabler, når nettet med samme hastighed kan gå direkte over hustagene, markerne og alle andre steder? Man er ikke længere i tvivl, når man har set Butler Networks trådløse Internet i funktion. På NTI-messen i Bellacenter 14-16. maj vil virksomheden præsentere de forskellige bredbånds-løsninger for et bredere publikum. Med på messen er en række af virksomhedens partnere, som vil vise, hvordan de med højhastigheds trådløst Internet kan løse forskelligartede opgaver for erhvervslivet. En af dem er nordiske Utfors, som har verdens største IP-netværk spredt udover hele Norden. Utfors bruger Butler Networks til at nå det sidst stykke vej fra de gigabit-tunge backbones til de enkelte virksomheder.

”Vi har fibre i hele Norden og kan klare meget store hastigheder, men det sidste stykke vej skal vi have hjælp med, derfor har vi indgået et samarbejde,” siger Jan Hansen fra Utfors. På messen vil han personligt demonstrere, hvad Utfors´ netværk kan præstere. Heriblandt viser han14. maj, hvor langt IP-konference teknologien er kommet. Utfors har udviklet et produkt, e-meeting, der udnytter højhastigheds Internet, og for alvor kan bringe mennesker i nærkontakt over nettet.

”Det er det nærmeste, vi kan komme den direkte personlige kontakt. Brugerne kan se og høre hinanden i overraskende god kvalitet, og man kan udveksle dokumenter, så hurtigt at det svarer til, at man smider en stak rapporter henover mødebordet,” fortæller Jan Hansen, der ser frem til at møde nye kunder fra dansk erhvervslive på NTI-messen.

I samarbejde kan Utfors og Butler Networks også tilbyde IP-telefoni, intranet og naturligvis meget hurtigt Internet. Hastigheden er ikke noget problem ved trådløs overførsel. Butler Networks garanterer 99,8 pct. oppetid selv ved hastigheder på 155 Mbit. Det er mere end 100 gange hurtigere, end hvad den hurtigste ADSL-opkobling kan præstere.

På Butler Networks stand vil der også være repræsentanter fra UNI2 og Webpartner, der begge vil præsentere nyheder indenfor bredbåndsteknologi.

For yderligere information kontakt venligst:

Communication Coordinator Søs Marie Serup
ButlerNetworks as
Hørskætten 3.
DK – 2630 Taastrup
t: +45 77 88 88 31
f: +45 77 88 88 80
m: +45 22 20 04 59
e: sos@butlernetworks.com
www.butlernetworks.com