Ny GSM og GPS alarm til private og erhverv

Cubrix har udviklet et nyt banebrydende GSM baseret alarm og styringssystem ved navn, System5000 til konsumentmarkedet. System5000 får selskab af den seneste 5000GPS.

Send 3 SMS’er så System5000 programmeret og klar – og systemet taler dansk! System5000 benytter mobiltelefon som fjernbetjening. Dermed kan man stå i Hong Kong og få en SMS-alarm med besked om ”Lav temperatur i sommerhuset” og så kan man aktivere varmen i sommerhuset i Danmark med en SMS tilbage – lettere kan det ikke gøres! System5000 er 3. generation af GSM/GPS alarmsystemer fra Cubrix, som gennem de sidste 6 år har arbejdet med forbrugerelektronik, alarmer og styresystemer baseret på flere forskellige teknologier.

Uundværligt værktøj
Med System5000GPS kan man desuden på et øjeblik få den præcise position på eksempelvis sin bil eller sin båd. – Et værktøj som kan vise sig uundværligt i tilfælde af tyveri eller nødsituationer.
System5000 bygger på den nyeste og mest avancerede GSM/GPS teknologi og dette sammenholdt med Cubrix store erfaring med hvad kunderne forventer af et GSM/GPS system giver en unik kombination. Den vejledende udsalgspris i detailhandelen starter ved 2495.- inkl. moms. – dette er ca. halv pris af andre tilsvarende systemer på markedet p.t. Systemet er udviklet og produceret i Danmark.

Sikrer mod indbrud
Allan Støberg fra Frederiksberg, som for nylig har installeret System5000 i sit kolonihavehus siger,
”Hver gang jeg er i kolonihavehuset tester jeg systemet, og der går max. 3 sekunder før jeg modtager en SMS om indbrud. På et tidspunkt gik strømmen i huset og få sekunder efter havde jeg en SMS om strømafbrydelse. Efter andre i haveforeningen har set systemet virke, vil vi også installere systemet i vores forsamlingshus.”

Innovation til verdensmarkedet
Cubrix har udviklet et nyt Internet-baseret styresystem ”GNMS” (Global Net Message System) til System5000 som gør det muligt at styre og overvåge GSM/GPS-anlæggene via Internettet.
Cubrix arbejder på at komme ud på de europæiske markeder med deres danske GSM/GPS systemer – hvor der er et stort salgspotentiale. Claus Stig Christensen fra Cubrix udtaler: ”Med vores nye prisstærke modeller med GPS til montering i både og biler, der kan ”sladre” om position hvis bilen/båden bliver stjålet, har vi en unik indgang til de internationale markeder.”