Ny selskabsform giver lavere skat for danske virksomheder

Danske virksomheder kan nu via en gennemprøvet og fuldt lovlig selskabskonstruktion sænke skatten betydeligt. Ved at oprette et amerikansk selskab med en dansk filial har man en løsning, som er langt mere fleksibel, billigere og ikke mindst lavere beskattet end et traditionelt ApS.

Når virksomheder fremover skal vælge selskabsform vil der være endnu et attraktivt tilbud at vælge: Et amerikansk Delaware selskab med en dansk filial.
Konstruktionen er fuldt lovlig, billig og der skal blot betales 28 pct. i skat af overskuddet i Danmark. Dermed er et Delaware selskab mere attraktivt end nogen andre selskabsformer for mindre og mellemstore virksomheder i Danmark

Fuldt lovlig løsning til selskabsdannelse
Ulrik Sand Poulsen, der er skattekonsulent hos konsulentvirksomheden Tax Partner A/S i Herning siger om skattepligten vedr. dansk filial af et amerikansk Delaware selskab:
”En filial bliver skattepligtig til Danmark, hvis aktiviteten i Danmark varetages af en person, der har fuldmagt til at indgå aftaler / handler med bindende virkning. Filialen beskattes i Danmark på lige fod med andre selskaber. Det vil sige, at der skal betales skat med 28 pct. af den skattepligtige indkomst. Efter at have betalt 28 pct. i skat af den skattepligtige indkomst, kan overskud efter skat overføres til Delaware.”
Delaware selskab ApS alternativ

En samlet pakkeløsning til Delaware selskab
Når de 28 pct. er betalt kan et evt. overskud frit overføres til en hvilken som helst konto i verden. Det amerikanske moderselskab er 100 pct. Skattefrit, så længe der ikke sker handel i USA. Den samlede pakkeløsning som Scandi Card Solutions INC. nu tilbyder danske kunder består af både en canadisk bankkonto, et anonymt Scandicard Freeroller (Maestro) hævekort, som man hæver med fra pengeautomater i hele verden, samt et amerikansk Delaware selskab med en dansk filial.
Virksomhedskonstruktionen er meget udbredt blandt amerikanske virksomheder, der har filialer i udlandet – også i Danmark. Der er dog intet juridisk i vejen for at danske virksomheder flytter deres primære aktiviteter til USA og fortsætter driften i Danmark via en filial.

Nem oprettelse og revision
Ved den nye virksomhedskonstruktion er der ingen krav til revision. Regnskab for Delaware selskabet udarbejdes af ScandiCards danske registrerede revisorer og indsendes hvert år for kun kr. 3000,- herunder også indsendelse af kopi til Erhvervs & Selskabsstyrelsen i Danmark.
Oprettelsen samt momsregistrering tager kun en uge, og det bedste af det hele er at der ikke kræves indskud som det eksempelvis kendes fra Anpartsselskaber på kr. 125.000.

eller kontakt venligst
Scandi Card Solutions INC.
Filial i Danmark: 70225100
Fax: +44 207 182 6755
info@scandicard.com