Ny serie design fliser på markedet

Danskerne er vilde med at bygge og designe badeværelser selv med fliser. Der er nemlig gode muligheder for at skabe et flot og unikt resultat, og den generelle interesse for at sætte sit personlige præg på badet gør, at efterspørgslen på design fliser er høj. Derfor har Mosaikhjørnet nu valgt at importere en ny designserie af fliser, Pietra Del Sole (Solens Sten), fra Italien, som særligt appellerer til de unge og mere dristige gør-det-selv folk.

Pietra Del Sole er en ny fliseserie på det danske marked. Den er produceret i Italien af stensorten Pietra Del Sole, der hentes fra brud i Sardinien, og importeres og forhandles af Mosaikhjørnet til private og håndværkere. Serien er kendetegnet ved kraftige farver, der giver alle muligheder for at udfolde sig kreativt og lege med retro-tendenser. Desuden har Pietra Del Soles fliser markante overflader, som kan give overraskende spil i badeværelsets overflader.

Utraditionelt format
Tanja Foged, der er marketingansvarlig hos Mosaikhjørnet, siger:
”Vi har valgt at importere Pietra Del Sole, fordi det er et italiensk kvalitetsprodukt, der vil falde i danskernes smag. Serien har fem grundfarver, og det giver muligheder for, at man kan sammensætte præcis den tone, man vil med Pietra Del Sole.”
Serien kommer i de lidt utraditionelle rektangulære formater, som giver yderligere muligheder for at lege med udtrykket i forhold til de kvadratiske fliser, der præger de fleste badeværelser. Mette Foged regner med, at flise-serien i høj grad vil henvende sig til kunder i alderen 25-40 år.

Sælger godt
Mosaikhjørnet fører Pietra Del Sole Bianco 12,5×41, Mosaic Bianco 25×41 samt Rilievo Bianco 3×41 og Acquamarine 2×41. Alle nævnte typer er nu på lager hos Mosaikhjørnet og kan ses ved besøg i afdelingerne på Islevhusvej 28, 2700 Brønshøj eller Industrivej 1, 2600 Glostrup. Der er naturligvis også et inspirerende katalog på Mosaikhjørnets hjemmeside: www.mosaikhjornet.dk. Tanja Foged har allerede fået de første reaktion fra tilfredse kunder og kan fortælle at Pietra Del Sole-serien sælger godt.

Om Mosaikhjørnet
Mosaikhjørnet er en specialbutik, der forhandler mosaik og fliser fra de to butikker i Brønshøj og Glostrup. Forretningen er 43 år gammel og startede i sin tid som farvehandler, men gik i 1970´erne over til at primært at forhandle fliser. Nu har Mosaikhjørnet 23 ansatte og forhandler et bredt udvalg af fliser og tilbehør til både privatkunder og håndværkere. De seneste år er der også kommet produkter som glasbyggesten og vaske på sortimentet – og senest er Mosaikhjørnet blevet forhandler af byggeplader fra Lux Elements.

Se mere på www.mosaikhjornet.dk
For yderligere oplysningen kontakt venligst:
Marketingansvarlig Tanja Foged
Tlf.: 43 63 39 00
Direkte tlf.: 43 48 88 26
E-mail: tfo@mosaikhjornet.dk
Mosaikhjønet
Industrivej 1
2600 Glostrup