Ny serie redskabsrum i uovertruffen kvalitet

Det er nu sæson for haveejerne at bygge redskabsrum, og i år er der helt nye muligheder. Skuret til haveredskaberne, cyklerne og værktøjet er ikke længere endnu et vedligeholdelsesprojekt. Med et stål- eller aluminiumsskur fra BAUHAUS kan man nu få hele 20 års garanti, og der er absolut intet vedligehold.

Totalt vedligeholdelsesfrie redskabsrum føres nu i BAUHAUS landet over. De flot designede og bomstærke redskabsrum er skabt til det danske klima, og byder på en lang række features i ét smart koncept, der kan tilpasses i ethvert miljø. Det er det østrigske firma Biohort, der producerer redskabsrummene, og virksomheden har valgt ikke at gå på kompromis med hverken kvalitet eller funktionalitet.

”Vi har virkelig et produkt her i høj kvalitet, som vil sætte standard for de haveskure, vi kommer til at se de næste mange, mange år i danske haver. Først og fremmest kan vi tilbyde 20 års garanti, og skurene kræver intet vedligehold. Det er helt udsædvanligt, og jeg kender ikke umiddelbart andre produkter, der kan leve op til det,” siger Steen Buch, der er produktchef i BAUHAUS. Han påpeger desuden, at der er fri levering af de nye redskabsrum.
Biohort redskabsrum bauhaus

Redskabsrummene har et tilhørende udstyrsprogram med et væld af praktiske løsninger til komfort, sikkerhed, orden og funktionalitet. Der kan nævnes tyverisikring, ovenlys og mulighed for isolering. Dertil kommer en lang række muligheder for at opsætte hylder og redskabsholdere. – Eksempelvis cykelholdere, der udnytter pladsen optimalt. Alt er i højeste kvalitet og omfattet af den lange garanti.

Biohort har med deres redskabsrum udviklet et sammenhængende koncept, der blandt andet betyder, at flere redskabsrum kan bygges sammen. Der kan også isættes flere døre, hvis der ønskes adgang fra flere sider. Biohort fås i tre standardfarver og den lange række modeller er tilpasset forskellige funktioner såsom: brændeopbevaring, redskaber, cykler, hyndebokse etc.

BAUHAUS landet over har et udvalg af de nye redskabs- og opbevaringsrum udstillet, og der tilbydes omfattende service og hjælp med opsætningen fra producenten Biohort. Der er eksempelvis samlevejledninger med fotos og mulighed for direkte samlevejledning af et professionelt serviceteam. Se mere på www.biohort.at.

Fakta om BAUHAUS
• Schweizisk ejet koncern og har været i Danmark siden 1988
• Åbnede første byggevarehus i 1960 i Mannheim, Tyskland
• Repræsenteret i 15 lande og driver mere end 220 byggevarehuse
• Ca. 1.600 medarbejdere i Danmark
• 15 byggevarehuse i Kolding, Odense, Ålborg, Glostrup, Tilst, Esbjerg, Høje Tåstrup, Næstved, Holbæk, Vejle, Viby J, Herning, Randers, Hjørring, Hillerød. Yderligere et varehus er under opførelse i Ishøj.

For yderligere information kontakt venligst:
Direktionsassistent Grethe Juhl
BAUHAUS Danmark
Anelystparken 16
8381 Tilst


gju@bauhaus.dk
Mobil.: 22103374
Dir.: 87450506