Nye muligheder med SMS

SMS-teknologien bliver ofte forbundet med underholdning og fritid. På NTI-messen i BellaCenter 14-16. maj vil Zonith vise andre og mere seriøse sider af, hvad SMS kan benyttes til.

Zonith har udviklet en række systemer, der kan bruges til netværks- og serverovervågning og alarmering gennem SMS-teknologien. Zoniths system kan benyttes alle steder, hvor realtime overvågning er nødvendig. Fordelen er, at det går hurtigt, SMS-systemet er meget stabilt, og SMS er en implementeret global standard.

Hos CSC, der netop har implementert Zoniths system, bliver et par hundrede servere nu overvåget med teknologien.
”Vi har brugt andre løsninger før, men det her er meget hurtigt, og systemet virker efter hensigten. Vi har kunder i hele Europa, og dem kan vi nu tilbyde en direkte besked, hvis der sker noget uventet på deres server,” siger security analyst Henrik Størner fra CSC, der oplyser, at systemet udsender omkring 10-20 alarmer hver dag. Henrik Størner er også begejstret for muligheden for at skræddersy systemet til at sende speciele SMS-beskeder afsted, alt efter hvad kunden har behov for at vide.
Samme SMS-gateway fra Zonith benyttes også i Navisions nyeste udgave af ERP-systemet Axapta, ligesom Junckers savværker benytter løsningen.
”I alle virksomheder, hvor det er kritisk, at IT-systemerne er fuldstændigt kontrollerede og konstant overvåget, kan man med fordel benytte vores SMS-gateway,” fortæller administrerende direktør Kristian Hartvig Stiesmark.
Systemet bygger på to-vejskommunikation, så det i praksis er muligt at gøre noget ved problemet ved at svare på alarmbeskeden med en SMS. Det betyder også, at fjernstyring af servere nu kan lade sig gøre gennem mobiltelefon.

Zonith er en dansk virksomhed der sælger SMS alarm systemer til netværksovervågning og SMS Gateway. Virksomhedens udviklingsafdeling tilbyder at udvikle skræddersyede løsninger og besidder en mængde muligheder for add-on. Disse løsninger vil blive præsenteret på NTI-messen i BellaCenter 14-16 maj 2002. Find Zonith på IT-Brancheforeningens fællesstand.

For yderligere information, kontakt venligst:

Zonith
Kristian Hartvig Stiesmark, Administrerende direktør
Telefon: + 45 4062 3200
E-mail: kristian.stiesmark@zonith.com
Web: www.zonith.com