Nye multiværktøjer til hjemmet fra Dremel

Gør-det-selv-manden m/k får med de nye værktøjer fra Dremel muligheder som aldrig før. Med en Dremel som kompagnon til værktøjskassen bliver alle i stand til at udføre professionelt arbejde i en håndevending.

Dremel har gennem mange år udviklet avancerede rotationsværktøjer til hjemme-værkstedet, og nu introduceres to nye serier, som vil gøre livet mere spændende for alle, der gør det selv i hjemmet. De to nye serier, Dremel 400 Digital og Dremel 300, er skabt til de mange opgaver, som moderne hjem byder på. Alt lige fra boring af huller, polering til reparationer i alle typer af materialer klares hurtigt og effektivt med multiværktøjerne fra Dremel, takket være det store udvalg af bits og forsatser.

Perfekt til præcisionsarbejde i hjemmet
Som noget nyt har Dremel 400 Digital et LCD-display, som præcist viser, hvor mange omdrejninger værktøjet arbejder med. Det kan være en stor fordel, når man arbejder med materialer og opgaver, som kræver ensartet behandling hver gang. –Eksempelvis polering af små detaljer på bilen, boring af fine huller eller detaljeret træarbejde. Omdrejningerne kan indstilles i trin fra 5000 til 33000 i minuttet.
Dremel 400 Digital-serien har elektronisk feedback-kontrol, som automatisk øger drejningsmomentet ved lavere omdrejninger. For at forbedre motorens levetid introducerer Dremel 400 Digital featuren ”Soft Start”, der gradvist øger motorens omdrejninger ved start. –En smart feature, der også gør Dremel rotationsværktøj til et brugervenligt redskab.

En Dremel til alle behov
Dremel 400 Digital leveres med flere end 80 dele og fire forsatser i en praktisk transportkasse.
Sættet indeholder blandt andet:

• Dremel 400 Digital med Flexshaft (fleksibelt led)
• 80 bits i høj kvalitet i to æsker
• Ergonomisk greb
• Bekvem og handy transportkasse

Dremel 400 Digital og Dremel 300 er udviklet på baggrund af feedback fra brugere verden over. Den nye Dremel 300 er eksempelvis nydesignet med henblik på lav vægt og ergonomi til daglig brug. Værktøjet er designet til at fungere med en lang række eksisterende og kommende forsatser. Dremel 300-serien kommer i to udgaver: 300-25, der leveres med 25 bits, og 300-1/55, der har 55 bits.

Begge serier er nu på markedet til særdeles konkurrencedygtige priser.
Dremel 300 (300-25) serien: ca. kr. 499,-. Dremel 300 (300-55): ca. kr. 699,-
Dremel 400 serien: ca. kr. 1199.-