Nyt kurer- og bud firma i Slagelse

Jeg gennemskrev hele A-WAY.dks website og rådgav omkring omstrukturering af indholdet. Det blev også til denne pressemeddelelse:

Kurer- og transportfirmaet A-WAY.DK åbner 19. oktober ny afdeling i Slagelse. Dermed bliver det både hurtigere og billigere for virksomheder at få transporteret pakker ikke bare på Sjælland, men over hele landet.

A-WAY.DK har nu Danmarks største, uafhængige fragtnetværk, og det kommer kunderne til gode. Med lanceringen af den nye pak
kehub i Slagelse vil alle lokale virksomheder blive tilbudt en kontant besparelse på minimum 10 pct. af deres samlede fragtforbrug. Det sker blandt andet ved en event 19. oktober mellem klokken 10:00 – 14:00 på Slagelse Nytorv. Her vil der også være overraskelser til børnene og voksne får lejlighed til at møde folkene bag A-WAY.DK.

Sikker og hurtigt levering af alle typer gods
Åbningen i Slagelse sker både ud fra et ønske om generelt at tilgodese områdets fragtbehov bedre, men også at et samarbejde med Slagelse Sygehus er blevet udbygget.
”A-WAY.DK har en række specielydelser, heriblandt ambulant kurerkørsel for sygehuse i forbindelse med transport af eksempelvis organer og navlestrengsblod,” fortæller markedschef i A-WAY.DK, Jesper Laugesen. A-WAY.DK har udover Health & Medical specialiseret sig indenfor brancherne: IT, & Security Entertainment & Media, Automotive & Aviation, Design & Jewelry, spareparts & tools.

Gennemskuelige priser
A-WAY.DK har i løbet af 9 år vokset sig til en stor spiller inden for kurerfragt og budkørsel. Succesen tilskrives fokus på klare aftaler med kunderne, blandt andet gennem helt faste priser:
”Vi har valgt ikke at benytte os af dieseltillæg, taxametre og andet, der kan gøre prisen uigennemskuelig for kunden. I stedet har vi faste priser, som gælder for alle,” siger Jesper Laugesen.

Styrket netværk
Med den nye udvidelse vil A-WAY.DK nu dække landet endnu bedre. I forvejen har virksomheden 75-80 biler i netværket, der administreres af syv mand på hovedkonteret i Kastrup. A-WAY.DK har desuden kontorer i tilknytning til alle udenrigslufthavnene.
A-WAY.DK tilbyder en vifte af services koncentreret om to hovedprodukter: Liniebilerne og ekspres-levering. En liniebil kan sammenlignes med en rutebil. Den ankommer til de største byer i Danmark to gange dagligt. Ekspres-levering er løsningen, når varen skal frem øjeblikkeligt, mens liniebilen leverer samme dag.

Hurtigst i Danmark – og udlandet
Ud over disse fokusområder er der indgået nære samarbejdsaftaler med et flyselskab og et internationalt fragtfirma i tilfælde af internationale hastesager.
”Vores primære force er ekspres-levering i Danmark for brancher, der arbejder med skarpe deadline. Det er typisk IT-virksomheder, trykkerivirksomheder og lignende. –Men skal du have en pakke til Afghanistan på kort tid, så klarer vi naturligvis også det,” lyder det fra A-WAY.DK.

En uvildig kundetilfredshedsundersøgelse, foretaget af IDG, påviser, at 97,9 pct. af A-WAY.DKs kunder vil anbefale AWAY.DK til andre.
Se mere om undersøgelsen og A-WAY.DK på www.a-way.dk.

For yderligere information kontakt venligst:

A-WAY.DK
Fuglebækvej 2B
DK-2770 Kastrup
70 111 115