Nyt proteinpulver til nye målgrupper

Proteinpulver har altid været forbundet med mælk. Nu har Bodylab udviklet et proteinprodukt, der skal opblandes med vand. Dermed kan man nu indtage proteintilskud som juice i stedet for som milk-shake. Det nye pulver henvender sig til alle dem, der ikke bryder sig mælk eller ikke kan tåle det. Samtidig er der mange, som har været ude for at det er upraktisk at have mælk med til træning.

Lang tids udvikling ligger til grund for Bodylabs nye proteindrik. Et testpanel og gennemgang af et væld af smagsprodukter har ført til udviklingen af proteinpulveret, som blandes med vand og er smagsmæssig målrettet det nordeuropæiske marked.


Photo credit: jeltovski from morguefile.com

“Vi har startet helt fra bunden og udviklet et produkt, der adskiller sig markant fra, hvad der ellers findes på markedet. Først og fremmest har vi fundet en løsning på at gøre det attraktivt at blande proteinpulver i vand, blandt andet ved at kombinere forskellige smagsvarianter,” siger Rasmus Thorup Andersen, der er direktør i Bodylab Nutrition
Den nye drik har konsistens og smag som juice istedet for de traditionelle proteingprodukter, der blandes til milkshake-agtig konsistens.

Målrettet de danske smagsløg

“Et af problemerne i udviklingen har været at proteinpulver har en bismag, som mælk i vid udstrækning har elimineret. Det har vi fundet en løsning på uden at tilsætte sukker,” siger Rasmus Thorup Andersen. Han forventer sig meget af de nye produkter, blandt andet at folk, der ikke normalt bruger proteinpulver, nu vil begynde at benytte det som den del af deres kost.
Markedet for proteinpulver har i mange år været præget af amerikanske produkter. De har været indrettet efter de amerikanske smagsløg, hvilket betyder, at de har været meget søde. Det har mange danske forbrugere ikke brudt sig om, og det har blandt andet været udgangspunktet for de nye produkter fra bodylab. Bodylab har eksempelvis benyttet et dansk testpanel til at finde de helt rigtige smags- og sødmevariationer.

Proteindrik til den brede befolkningen

“Vores kunder har i stigende grad efterspurgt proteinpulver, der var mere neutralt i smagen og ikke kræver mælk til opblanding. Det behov har vi nu efterkommet, og vi tror på, at markedet er meget stort,” lyder det fra Rasmus Thorup Andersen. I forvejen sælger Bodylab proteindrik til en lang række målgrupper udover sportsfolk herunder hospitaler, overvægtige, ældre og vegetarer.
Indtil videre kan det nye pulver fås i varianterne fersken og appelsin, men senere kommer flere til, lover, Rasmus Thorup Andersen. Se mere på www.bodylab.dk

For yderligere information kontakt venligst:
Bodylab Nutrition
Plastvænget 3 D
9560 Hadsund
Tlf.: 96 52 55 25
Fax: 96 52 99 25
E-mail: mail@bodylab.dk

<img src=”http://mrg.bz/TyUJkq” width=”426″ height=”336″ border=”0″><br>Photo credit: <a href=”http://mrg.bz/vXlChN”>jeltovski</a> from <a href=”http://www.morguefile.com/”>morguefile.com</a>