Omlægning af globalt site for Deloitte & Touche

Den internationale revisionsvirksomhed Deloitte & Touche stod i begyndelsen af 2003 for at skulle ændre back end på virksomhedens danske website, så det kunne leve op til virksomhedens tilsvarende sites i andre lande. I den forbindelse skulle samtlige tekster omskrives, gøres kortere og tilpasses de nye globale skabeloner.

Til løsning af denne opgave konsulterede Deloitte & Touchen sig med Hans Henrik Lichtenberg fra LichtenbergPress og Lone Egebjerg fra EgebjergFreelance.

Efter en række indledende møder om opgavens omfang, overordnede retningslinier og klarlægning af hinandens forcer og faglige udgangspunkter kunne vi begynde det omfattende arbejde.

I første omgang forfattedes en intern skriveguide til samtlige danske contentproviders på www.deloitte.dk . Den skal sikre en ensartet sprogbrug på hele websitet, der er i overensstemmelse med virksomhedens globale standarder. Alle contentproviders blev herefter bedt om at revidere deres eksisterende webtekster på baggrund af vores skriveguide. Herefter kom teksterne til vores gennemskrivning og senere gennemsyn og siden lagt på nettet af Deloitte & Touches kommunikationsafdeling.

Sagen er mundet ud et nyt strømlinet design på www.deloitte.dk, og en ny frisk sproglig profil, der i et klart sprog åbenbarer mulighederne hos Deloitte & Touche for offentligheden på Internettet.

Målet har været at underbygge en stærk identitet i virksomheden både globalt og på den danske del virksomhedens website. Bedøm selv i hvilken grad der er lykkedes.

Sitet gik i luften 1. april 2003.