Flot omtale af pressemeddelelse om Rebild Park

Jeg har for nyligt skrevet en pressemeddelelse om et byggeprojekt i Skørping. En gruppe lokale investorer har opkøbt en af byens central bygninger, det historiske Hotel Rebild Park, med henblik på etablering af 16-18 ejerlejligheder. Investorgruppen kontaktede mig via en anbefaling og efter interviews med investorerne og Rebilds borgmester skrev jeg pressemeddelelsen, der efterfølgende fik omtale i både DR og Nordjyske.dk. Se pressemeddelelsen herunder:

Nyt liv til Rebild Park

Lokale investorer puster nyt liv i Rebild Park i Skørping. Efter at have stået tomt i mere end fire år går en gruppe af lokale investorer, bakket op af kommunen, nu i gang med restaurering og ombygning af den markante ejendom. Resultatet bliver 15-18 unikke ejerlejligheder i et smukt og nyrestaureret miljø.

Rebild Park har været en del af Skørpings lokalhistorie i næsten 100 år. Stedets nyere historie har været præget af hotel og restaurationsvirksomhed med skiftende ejere og svigtende økonomi. De seneste fire år har bygningerne stået helt tomme. Det har sat sit præg på lokalmiljøet, at en så væsentlig bygning har stået ubenyttet hen, men det bliver der nu lavet om på. Bygningerne skal restaureres gennemgribende for at etablere 15-18 ejerlejligheder på mellem 80 og 170 kvadratmeter med respekt for den oprindelige arkitektur. Alle får en eller flere altaner, elevator og adgang til fællesfaciliteter såsom fitnessrum, værksted, festlokaler og en unik gårdhave. Bygningerne, der ligger centralt placeret i Skørping, har kort afstand til skov, golfbane, byens kulturliv, indkøb og togforbindelser til Aalborg og Århus.

Sætter gang i Skørping

For mange af Skørping og omegns borgere har de tomme bygninger været et sørgeligt syn. Borgmester i Rebild Kommune, Anny Winther, siger:

“Det betyder meget for Rebild Kommune, at Rebild Park nu er solgt til en engageret ejerkreds, der vil ombygge det gamle hotel midt i Skørping by. Det er godt for kommunen og lokalmiljøet, at der kommer liv i de smukke bygninger, som nu kommer i anvendelse igen. Jeg er sikker på at det vil blive et populært sted at bo.”

Rebild Kommune og borgmesteren har hjulpet projektet på vej gennem rådgivning om de muligheder, der er for udnyttelse af bygningerne ud fra det eksisterende plangrundlag. Samtidig har kommunen rådgivet investorerne om de krav, der er, når Rebild Park ændrer anvendelse.

Lokale investorer bag projektet

Bag projektet står de lokale investorer, Janus Juul jensen, Jens Bigum, Matias Juul Thorn og Arne Juul Jensen. Sparekassen Himmerland er valgt som finansiel samarbejdspartner.

“Det er et rigtig spændende projekt med en solid og lokalt forankret gruppe af investorer. Vi er gået med i projektet, fordi vi i Sparekassen Himmerland har en målsætning om at prioritere aktiviteter i lokalområdet,” siger afdelingsdirektør, Morten S. Pedersen, i Sparekassen Himmerland i Skørping.

Restaurering og ombygning i høj kvalitet

Når byggeriet af Rebild Park går i gang i 2011, vil det foregå i nært samarbejde med dygtige arkitekter, entreprenører og ikke mindst de kommende ejere. Det er væsentligt for investorerne, at skabe rammer af høj kvalitet, hvor miljøbevidsthed og unikke detaljer går hånd i hånd.

“Vi er gået ind i dette projekt, fordi det er en enestående mulighed for at skabe unikke boliger i Skørping. Rebild Park har en god beliggenhed og bygningerne er i sig selv en attraktion. Vi forventer, at de kommende ejere bliver en kombination af lokale, der ønsker at bo i byen, men uden at skulle passe hus og have, og tilflyttere, der vil tæt på natur og kulturliv med kort vej til storbyen,” siger Janus Juul Jensen, der er projektleder.

Jens Bigum, der er blandt investorerne, tilføjer:

“Vi er sikre på at der er stor efterspørgsel efter denne type bolig. Der findes ikke bygninger af lignende høj kvalitet og så god beliggenhed i området. Vi er klar over at mange interesserede købere efterspørger individuelle løsninger, og der er derfor mulighed for at skræddersy egen bolig i samarbejde med vores arkitekter. Ønsker man for eksempel at bo op af sine gode venner, er der også mulighed for det.”

Rebild Park går en spændende fremtid i møde. Ønsker man informationer om mulighederne kan man holde sig opdateret på websiden www.rebildpark.dk.

For yderligere information kontakt venligst:

Projektleder Janus Juul Jensen

Tlf.: 61708692

Email: info(at)(if you can see this please update your browser)rebildpark.dk

Web: www.rebildpark.dk