Online-inkasso med et menneskeligt ansigt

Visma Collectors er en international inkassovirksomhed, der baserer sig på omfattende onlinestyring og venlig kontakt med debitorerne. Den kombination har givet flotte resultater, og Visma Collectors kan nu dokumentere både at have markedets laveste priser og bedste muligheder for at inddrive gæld.

Visma Collectors har sat inkasso forretning i system via online systemer, der nøje holder styr på de enkelte sagers gang, og giver kunderne realtime opdateringer om, hvordan sagerne skrider frem.
Den effektive udnyttelse af IT giver både kunderne og Visma Collectors et overblik, og samtidig bliver der mere tid til at motivere debitorerne.

”Vores system guider os gennem hver enkelt, sag og sikrer, at intet bliver overset. Alle deadlines bliver automatisk overholdt, og kunden kan følge sagen løbende fra sin computer. De større kunder kan overføre deres regnskabsoplysninger direkte til systemet, hvorefter vi tager over og følger sagen helt til døren,” siger Mads Busekist

Virksomheden tilbyder som standard en no cure – no pay løsning. Det kan blandt andet lade sig gøre fordi Visma Collectors har den filosofi at effektiv inkasso drejer som forståelse snarere end at true sig til pengene:

”Det sker næsten aldrig, at kunden ikke betaler. Vi er som regel i stand til at få en enten en afdragsordning i stand eller hele beløbet,” siger Mads Busekist og fortsætter:

”Langt de fleste debitorer ønsker faktisk at betale, men har af den ene eller anden grund svært ved det. Derfor er det ofte en lettelse for dem at indgå en aftale med os. Vi er i den heldige situation, at vores systematik tillader os at bruge meget mere tid på samtaler med debitorerne end vores konkurrenter, og det forklarer vores gode resultater. Vi kan dokumentere, at vi har både de laveste priser på markedet og samtidig, at vi kan levere den bedste service overfor kunder og debitorer.”

Visma Collectors samarbejder med et netværk af advokater. Det betyder, at kunderne kun behøver henvende sig ét sted for at få deres inkassosager ført helt til dørs.

Visma Collectors, der har afdelinger i hele Skandinavien er ejet af den norske børsnoterede virksomhed Visma.