Online porteføljemanager beregner også skatten

Slut med regnefejl i skatteregnskabet. Med Portfoliomanager.dk er alle data om dine investeringsporteføljer samlet ét sted, og dermed bliver bogføring og skatteberegning en leg. Portfoliomanager.dk indeholder nemlig både et skattemodul og et bogføringsmodul, og det betyder, at man som bruger nu kan få det fulde overblik over sine investeringer – også efter skat.

”Det kan ikke gøres nemmere – eller billigere for den sags skyld,” siger adm. direktør Jan Ahlberg fra AG-informatik A/S, der har udviklet systemet Portfoliomanager.dk. Systemet er browserbaseret og håndterer alt fra aktier og obligationer til investeringsbeviser og realkreditlån. Det er koblet direkte op på OMX og modtager realtidsdata herfra. Portfoliomanager.dk er således en professionel løsning, som for en lav, månedlig abonnementsafgift stilles til rådighed for private.

Minimerer udgift til revision
Banker og investeringsforeninger er gode til at præsentere data om kundernes porteføljer, men de hjælper ikke kunderne med bogføring og skat – det er ikke en del af deres service. Derfor må kunderne gøre det selv, og med Portfoliomanager.dk får man et system, som ikke blot holder styr på porteføljen, men også bogfører og beregner skatten. Det betyder, at revision bliver en smal sag, fordi alle data er tilgængelige, og de relevante beregninger allerede foretaget.

Unikt produkt på investeringsmarkedet
Det er nemt at beregne sin skat forkert, særligt hvis man er aktiv i en investeringsforening. Dét er 300.000 danskere, og de har hidtil ikke haft et redskab, som præcist dækker deres behov for både skatteberegning, porteføljestyring og bogføring. Det har de nu med Portfoliomanager.dk.
”Der har været stor efterspørgsel på vores produkt, og vi kan se, at markedet for det er meget stort. Der findes andre løsninger, men de løser kun en del af de opgaver, portfoliomanager.dk kan håndtere. Portfoliomanager.dk løser alle opgaverne og er meget billigere,” fortæller Jan Ahlberg.

Porteføljestyring til de mange
Prisen starter ved 50 kr. pr. måned – og det er helt usædvanligt, at avanceret, finansielt software udbydes til så lav pris til private.
”Vi har med portfoliomanager.dk valgt at slå bunden ud af markedet og fokusere på at skabe et billigt og brugervenligt produkt til de mange i stedet for et dyrt, specialiseret til de få,” siger Jan Ahlberg, som samtidig understreger, at funktionaliteten og mulighederne i Portfoliomanager.dk hører til i den absolutte, internationale topklasse. Portfoliomanager.dk har en høj sikkerhed, og der tages daglige backups af alle data.

AG-informatik A/S er en 11 år gammel virksomhed, hvis primære forretningsområde er udvikling af regnskabsapplikationer til den finansielle sektor. Se mere – og prøv eventuelt demoversionen – på www.portfoliomanager.dk

For yderligere information kontakt venligst:
AG–informatik A/S
Jan Ahlberg
civ.ing., adm.direktør, ejer
Diplomvej 376, 2. sal
DK-2800 Lyngby
info@ag-informatik.dk
Tlf. +45 48 47 66 52
Mobil: +45 21 27 39 03